sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Postaustauko kerrakseen

Oiskohan pisin postaustauko ikinä? Tälle on syykin - älkää nyt naurako - mutta Star stable online. On muuten huisin hauska peli, varsinkin jos on star rider. Kymmenen päivän ilmainen sellainen. No, arvaatte varmaan, missä olen roikkunut koneella sen aikaa, kun koneella olen ollut (jee, 11 taso!). Lifetime olisi parasta (yritänkin kinuta, jos joltain saisi syntymäpäivälahjaksi...), ei tarvitsisi enää kiirehtiä tehtäviä eteenpäin niin nopeaan kuin nyt lyhyillä ilmaisilla star rider pätkillä, Ne jotka peliä eivät tiedä, eivät ehkä saa mitään selkoa, mutta lukijakuntaan kuuluu varmasti nuoriakin, joten käykää toki tutustumassa! T: Iida kohta 18v, joka pelaa heppapeliä netissä.

Mökötyskökötys
 
Lilla on kovin kiukkuinen, maha kasvaa ja kuolalänttejä on alkanut ilmestymään kylkiin. Pitäähän sitä mahaa välillä komentaakkin! Lempipaikka Lillalla on pieni kumpare, jossa seisoo takapää ylempänä, ilmeisesti jotenkin keventää painetta tai siirtää varsaa niin, ettei tunnu niin ilkeältä. Innolla odotan taas jouhikatoa, kun Lilla alkaa loppuaikoina nojailemaan seiniin ja hankaamaan häntäänsä, silläkin ilmeisesti joku vaikutus, että yrittää tasata varsan aiheuttamaa painetta sisäelimiin tai johonkin. Aamulla perinteinen asetelma hevosten keskuudessa onkin: Lahja syö, Lilla mököttää kumpareellaan ja Lola nukkuu. Tai syö.

Lahjalla on päällä tajuton karvasato. Siitä lähtee aivan älyttömästi karvaa, enemmän kuin Lillasta! Onko varsa alkanut kuoriutumaan jo vähän kunnon karvapeitteestään vai mikä, kun näyttää, että Lahja on todella kivan näköinen. Laskurillahan laskin ruuat Lahjallekkin, mutta kuten voi aina todeta, hevonen on paras mittari. Lahja ei siis syö ihan niin paljoa väkirehuja heinän lisäksi, mitä laskuri suosittelee (vähensin pari-kolme kuukautta sitten), koska muuten minulla olisi tonniruusu.

Huomasin muuten, ettei Lahjasta ole viimeisimmissä postauksissa ollenkaan kuvia! Tämä virhe täytyy korjata heti.
21 kommenttia:

 1. Sinäkin olet koukussa Star Stable peliin.. :D Se on mahtava!! :D

  VastaaPoista
 2. Haha :D Jotenkin tuttu tunne toi Star Stable onlineen koukkuun jääminen. Itekkin pelaan sitä (vähän liikaakin), ja on muuten ihan paras!

  Pelailen siellä nimellä Vivien Silentstar, jos joskus siellä törmätään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minut löytää Ashley Greensmith nimellä (:

   Poista
 3. Hah, miekin (ikää 16v) oon SSO:ssa. Lifetime tuli itse ostettua, vähän kyllä hinta kirpaisi, mutta silloin oli tarjouksessa 3000 Star Coinsia, joten en voinut kieltäytyäkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekkin lt tarkoitus hankkia... ;)

   Poista
 4. :D Jäit koukkuun kiitos minun. Ja kyllä sitä monet yli 20 vuotiaatkin pelaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni löysin pelin itse netistä kyllä, mutta meillähän silloin Lillan varsomisen aikaan tätä pelailtiin? :D

   Poista
  2. En tiiä löysitkö ite netistä, mutta muistaakseni kysyit multa mitä peliä oikein pelaan kun olit vielä koululla :D ja joo pelattiinhan me tätä aika kivasti sillon kun Lilla ootti Lahjaa, kun samaan aikaan katottiin tv:stä kamerakuvaa Lillasta karsinassa :D

   Poista
  3. Nii se oli WolfQuest jota sillon kysyin :D

   Poista
 5. Täällä kans yks SSOhon koukkuun jääny, just ostin tuossa lifetimen. Ja ikää 21v :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks en ole sitten ainut yli 8-15 vuotias, joille peli on ehkä enemmän tarkoitettu :D

   Poista
 6. Jooh! Starstableen jää koukkuun. XD Olenhan minä nähnyt siellä aika monta aikuistakin :D

  VastaaPoista
 7. Itekki pelasin sitä joskus, mut koukkuun en jääny, toisinku mun pikku sisko, ihan hulluna siihen peliin :D
  -Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon jäi koukkuun vasta sitten, kun pääsi vähän pidemmälle ja tuli vaikeampia tehtäviä :D

   Poista
 8. Tiiätkö millon Lillan pitäs varsoa? :o
  -Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tiedän, laskettu aika on 66 päivän päästä 11.5, tämäkin lukee blogissa kahdessa paikkaa isolla ja sen lisäksi aika useassa postauksessa. Silmät välillä päähän jooko (kaikki, et vain sinä), Lillan lasketusta ajasta tulee jatkuvasti kysymyksiä...

   Poista
  2. Ok, en kai sit oo lukenu joitain postauksia niin tarkkaan :D
   -Pinja

   Poista
  3. Ei niitä postauksia tartte lukea, kun isolla lukee blogin alatunnisteessa, montako päivää on laskettuun aikaan ja välilehdissä on tiineys 2013-2014- linkki, jossa lukee myös isolla orin nimi, jolla astutettu ja laskettu aika.

   Poista
 9. Olen itsekkin pelannut paljon mutta sitten alko oikeiden hevosten kausi ja siihen jäi :D

  VastaaPoista