keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Unelias konkkaronkka

Viikonloppu meni aika nopeasti laivalla (jonne en yhtään olisi halunnut, koska en pidä laivoista ja siellä aamuun asti riekkuvista ihmisistä, mutta semifinaalit oli siellä, joten sinne oli mentävä). Osallistuin kultaisen harmonikan semifinaaleihin, kaksi karsintaa olen päässyt nyt läpi ja kesällä on finaali. Harmi vaan, se ei enää tule televisiosta, kun televisiokanavat teki jotain todella typeriä muutoksia. Sieltäkään tule enää mitään muuta kuin rikosta, jännitystä, toimintaa, laihdutusohjelmia, ruokaohjelmia ja uusintoja uusintojen perään. Finaalin pääsyn lisäksi sain eniten laivayleisön ääniä ja voitin lahjakortin ensi vuoden risteilylle. Kuka haluaa, laivamatkat kun ei ole oikein minun mieleeni...

Semifinalistit

Kultaisen harmonikan finalistit (takana) ja Hopeisen harmonikan finalistit.


Eilen sitten lisää matkustamista, kun Lyyli haettiin hoidosta. Tänään vasta pääsin kunnolla touhuamaan hevosten kanssa. Siivosin heinävaraston, tarhan kunnolla, harjasin kaikki hevoset läpi ja tein vähän parellia jokaisen kanssa. Nää sitten nukkuikin makeasti kaikki päiväunet paitsi yksi, jota en voi hoitaa tai harjailla vielä ainakaan sattuneesta syystä. Katsotaahan video kokonaan niin näette Lillan legendaarisen "nukuttaa, mutta kun ei millään viitsisi mennä makuulle"- tavan. Kyllä sekin lopulta luovutti ja otti torkut makuultaan. Hyviä unia taisi nähdä, kun hörinäkin kävi.

Olen nyt vähän aikaa kauhistellut sitä, että Lillalta kokeiltaessa tuli edelleen vesimaitoa, jota on tullut Lahjan vieroituksesta lähtien. Taas taidettiin ottaa paineita turhasta, koska kaikki muu näyttää normaalilta ei vesimaidon tuleminenkaan (mikäli sitä tulee vain puristaessa) ole vaarallista jo varsoneelle tammalle. Laskettuun aikaan ei olekkaan enää kuin 46 päivää ja 300 vuorokauden rajaan vain 18 päivää. Silloin voi puoliksi huokaista jo. En muistanutkaan miten stressaavaa tämä loppuaika onkaan, älytöntä! No mutta loppusuoralla ollaan jo... Jos kaikki menee hyvin.


17 kommenttia:

 1. Kiva postaus, ja todella, todella ihana video. <3

  VastaaPoista
 2. On tuo Lilli kyllä vähä höppänä :) Minä haluan laivamatkan! Jos oikeasti haluat luopua niistä niin todellakin haluan :P honkaluoma.kira@luukku.com laita säpöä jos haluat luopua niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilla ;) Veikkaan, ettet halua harmonikkaristeilylle, jossa ihmiset soittaa haitaria läpi yön ja toiseksi maksaa DeLuxe tason hytistä :D En minä ihan niin tyhmä ole, että ilmaiseksi antaisin, mutta koska koska hytin arvo kahdelle hengelle 22h matkalla on muistaakseni viiden ja kuudensadan euron välistä, niin se olisi aika outoa vain antaa jollekkin tuntemattomalle matka ilman, että siitä saisi mitään. Minäkin kuitenkin olen ansainnut sen, kahdeksan vuoden soiton aikana on mennyt aika paljon rahaa soittoharrastukseen ja ilman soittamista en lahjakorttia olisi saanut ;)

   Poista
  2. Ai luulin et se olis ollut ihan normaali matka. En mä sit kyllä tollaselle mieluusti menisi :D

   Poista
 3. Ouuu.. mite söpö lilla :) Ja muute tuleeko sitä kamera juttuu että me nähää varsominen livenä? :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kamerarahat meni objektiiviin, joten ei (taaskaan) saada sitä IP-kameraa. Mutta onneksi kuitenkin löytyy analoginen kamera jo (:

   Poista
 4. Moikka! Tulin vaan kyseleen että ootko ite tehnyt ton bannerin? Ja jos et niin kuka sen on tehnyt, voisko siltä tilata kun tarvitsisin uuden bannerin mun blogiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tehnyt bannerin ja en tee tilausbannereita (:

   Poista
 5. jota en voi hoitaa tai harjailla vielä ainakaan sattuneesta syystä.

  Mitä tuo tarkotti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso video; Kuka oli se joka ei nukkunut päiväunia tai jota en voi fyysisesti koskettaa (= hoitaa, harjata)? Ehkä se Lillan mahassa asustava varsanalku?

   Poista
 6. Aivan hillitön vehe tuo harmonikka, oon tästä aikasemminki papattanu jossaki aikasemmassa postauksessa mutta siis ei herramanjeekka miten tommosta peliä voi neppailla tuollalailla ja iliman että ees kattoo niitä nappuloita! Mutta juu, koitappa sitte voittaa kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä oppii kun opettelee ja koitetaan... Mitään mahiksia kylläkään :D

   Poista
 7. Hahhahahahhah, näkeekö Lilla unia vai hörisikö se sulle :D Ihanan näkösilä lyllyköitä, on se rankkaa olla heppa! Määki voisin pötkötellä päivät auringossa<3 Ja valtavalta näyttää tuo Lillan kumpu kun se pisti makuulle, ja kohta se näyttää ihan plussapallolta kun LA lähenee, iiihanaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilla näki unta, vaikka silmät oli välillä auki niin huomaat, että niissä on ihan tyhjä katse ;)

   Poista
 8. kiva video ja ihania hevosia mun isosiskolla on kanssa irlannincop se on tamma ja sen nimi on Pine Hills Liadan :)

  VastaaPoista
 9. hitsit, olin ite tuol risteilyllä ja olin kattomas hopeisen harmonikan semifinaalin. ite soitin kummasessa siellä risteilyllä, ois ollu siisti nähä

  VastaaPoista