sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

307vrk

Viikko meni että heilahti! Muistatte ehkä, kun sanoin alkavani päivittää mahakuvia nyt viikon välein. Tässä nyt vuorokauden 307 mahakuva, laskettuun aikaan 21 päivää ja täysiaikaiseen 13. Juuri ja juuri kolme mahakuvaa saadaan vielä otettua, jos Lilla varsoo samoin vuorokausin kuin Lahjan.

Saa nähdä, nyt utareiden kasvu on vähän tasaantunut. Ne täyttyivät muutamassa päivässä lähes täyteen, mutta kasvu onneksi tyssähti. Ehkä seuraavan kerran ne saa täytettä vasta muutama päivä ennen varsomista, sitä täyttövaraa kun ei enää hirveästi ole.

Asukki on ollut huomattavasti hiljaisempi mahassa kuin Lahja oli. Tai sitten vietän aikaa mahan ympärillä paljon vähemmän, kuin ensimmäisessä tiineydessä. Varsomiskarsinaan saatiin tänään vihdoin salpa paikoilleen, joten valvontakameroita myöten kaikki olisi nyt valmista! Vielä itse en vähään aikaan ole menossa talliin nukkumaan, ehkä ensi viikon mahakuvapäivityksen jälkeen alkaa olla talliin siirtyminen pikkuhiljaa ajankohtaista.


14 kommenttia:

 1. Huuui ku muaki jännittäää!:D

  VastaaPoista
 2. voi että, muistan kun jännäsin Lahjan tuloa ja sitä ennen olin jo seuraillut blogiasi ihan alkutiineydestä asti.. ja nyt on tulossa toka varsa :D Tosi vauhdilla aika menee, toivottavasti tämänkin vauvelin kanssa kaikki menis hyvin! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea nyt jo varsomiseen! :)

  VastaaPoista
 4. Hahah, voiei näin täs yks yö jo unta et Lilla varsos! :D ihana ruunikko ja läsi päässä ja oikeassa takajalassa yli puolen jalan kokonen sukka ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen nähnyt! Harmi vaan varsasta ei voi tulla ruunikkoa.

   Poista
 5. Toivottavasti varsominen sujuu hyvin :)
  Kumman haluaisit mielummin, orin vai tamman?

  VastaaPoista