torstai 17. huhtikuuta 2014

Lähestyy lähestyy!

Blogger meinasi alkaa keljuilemaan minulle, kun täytti "uusi teksti"- sivun jollain ihme kuvakkeilla, enkä päässyt kirjoittamaan. Sitten tajusin, että se taisi ollakkin firefox ja vaihdoin selainta, nyt toimii taas!

Lilla kasvattaa utareitaan ahkerasti, itseasiassa sillä on paljon täydemmät jo kuin viime vuonna 310 vuorokauden jälkeen! Ehkä yksi varsominen on vaikuttanut asiaan ja onhan Lillan laskettu aika nyt kuukautta "myöhemmin" kuin viimeksi. Olen niin varmasti sanonut, että nyt en ala valvomaan vasta kuin min. 317vrk, mutta miten lie käy tässäkin, tietty viikon päästä valvon jo täyttä häkää. Zombia on luvassa taas!


8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! :3 Alkaa itteäkkin jännittää, että millainen varsa on tulossa. :)

  VastaaPoista
 2. Oon niin kateellinen sulle! Lilla ja Lahja on tajuttoman sulosia! Mä rakastan tinkereitä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ole, vaikka onhan Lilla ja Lahja parasta mitä voin toivoa!

   Poista
 3. Voisko saada lillasta kuvaa sillai eestäpäi ku sillä oli viimekerralla loppuvaiheilla niin jäätävä masu :D

  VastaaPoista
 4. Ootko tällaisesta tietoinen: http://ics-finland.com/pssm1-testatut-hevoset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä, kuulun tuon yhdistyksen jäseneksi ja olen facebookissa sekä The Irish Cob Society Finlandin "virallisessa", että "pulinapalstan" ryhmässä. Kirjoitinkin jo johonkin kommenttiin blogissa, että luojan kiitos Lahjan ja maha-asukin isä on negatiivinen! Lilla on tarkoitus testauttaa jossain vaiheessa myös ja sen perusteella varsat, mikäli on positiivinen. Sitä ennen ei ole tarkoitus pistättää yhtään varsaa alulle, itse en ainakaan halua teettää yhtään PSSM1-geeniä kantavaa (ja sairastavaa) hevosta.

   Tämähän on tullut esille vasta vähän aikaa sitten ja joidenkin mielestä varmaan vain "tapetille noussut jopa turhanpuoleinen kohu". PSSM1 on kuitenkin sairaus, joka voi aiheuttaa jopa kovia kiputiloja ja tuskallisen kuoleman. Itse en todellakaan aio tarkoituksellisesti kertaakaan teettää varsaa tulevaisuudessa, josta ei tiedä, onko sillä riski saada PSSM1-geeni. Siksi on tarkoitus testauttaa myös Lilla (ja sen perusteella varsa(t)), jos jollakulla vielä joskus tulee varsa teetettyä.

   Poista