lauantai 19. huhtikuuta 2014

Viimeisiä kävelylenkkejä selästäkäsin

Lillan viimeiset kävelytyslenkit selästäkäsin alkaa olla nyt. Laskettuunhan ei ole enää kuin 22 päivää, joten kohta varman siirrytään talutuslinjalle. Kahden hevosen kevyet lenkit onnistuu tietenkin hyvin ottamalla toisen käsihevoseksi. Tähän mennessä äiti on aina ottanut Lahjan välillä mukaan, mutta tuli tässä sellainenkin mieleen, että jos näitä hevosia on kohta kolme ja haluat viedä kahden ihmisen kanssa kaikki kävelylle, on jommallakummalla pakko oll kaksi hevosta. Lahja on onneksi fiksu tapaus, joten käsihevosen oleminen ei aiheuttanut sille ensimmäiselläkään kerralla sille mitään reaktiota. Siinä se vieressä käveli ja pysähtyi kun piti.

En millään malttaisi odottaa, että pääsen aloittamaan yövalvomiset. Yritän venyttää sitä kuitenkin mahdollisimmn pitkälle, koska en halua olla ihan zombi taas siinä vaiheessa, kun varsominen oikeasti on lähellä. Nyt kun vähän tietää jo, miten Lilla valmistautuu varsomiseen, ehkä on helpompi myös nukkua ilman jatkuvaa kameran tuijottamista ennenaikojaan. Mutta se on aivan varma, että varsomista ei vaan voi jättää näkemättämä, siinä voi tapahtua kuitenkin niin helposti sellaisiakin komplikaatioita, joissa pienellä avustuksella kaikki olisi päätynyt hyvin, mutta avustamassa tietää varsan kuolemaa. Joten kun utareet täyttyvät kokonaan ja maito muuttuu valkeaksi, silloin ei tälläkään kertaa nukuta hetkeäkään. Viime vuonna Lilla varsoi siitä vuorokauden sisään.Lahjan takapuoli kävi vain tutustumassa pihaton ulkoseinään, ei sen kummallisempaa...

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja vissiin Lahjankin harja on kasvanu ainaki jonkin verran mitä nuo kuvat antaa ymmärtää? :D

  VastaaPoista
 2. Kauhia kun alkaa tässä jo itseäkin jännittää! Toivottavasti kaikki vain menee hyvin. Saanen vielä kysäistä, että millä teet bannerisi? :)

  VastaaPoista
 3. Aika menee kamalan nopeasti! Nytkö jo toinen varsa tulossa vastahan se Lahja sieltä tuli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee! Eihän tässä ole kuin 13 päivää niin saa alkaa jo odottelemaan oikeasti, milloin poni päättää alkaa jakautumaan..

   Poista
 4. Meilläkin aitan seinistä lähtee tuota samaista maalia :-D

  VastaaPoista