lauantai 10. toukokuuta 2014

327vrk

Luulenpa, etten saa ennen varsomista mitään muuta aikaiseksi kuin tiineyteen liittyviä postauksia! Tämä alkaa menemään sen verran jännittäväksi, viimeisiä piinaavia vuorokausia kun mennään. Tänään 327 vuorokautta, huomisella vuorokausimäärällä Lahja syntyi. Mutta tällä kertaa ei tuolta ketään ole siihen mennessä varmastikkaan tulossa. Millään ei jaksaisi odottaa.

Lilla pisti jalat ristiin kunnolla kun pari päivää on ollut sateinen keli. Utareetkin vain näyttävät ties kuinka monetta päivää aivan samalta ja pH on jumittanut paikoilleen. Minä kun luulin, että tuo olisi normaali hevonen ja varsoisi muutaman päivän kuluessa siitä, kun pH on seiskan paikkeilla, mutta ei. Tehdään varmaan oikein ennätys ja tuo panttaa vielä kaksi viikkoa, vaikka pH väittää toisin. Sitä ei oikein enää osaa ryhtyä tekemään päivisinkään mitään järkevää, ajatukset leijailee tulevassa varsomisessa. Varsomiskori on koottu, suoraa lähetystä varten on paikat valmiina, kamera aina ladattuna ja muistikortti tarpeeksi tyhjänä, luonnos ilmoituksesta blogiin suorasta lähetyksestä valmiina, häntä pintelöity, valvontakamerasta seuranta öisin päällä... Hei Lilla, ootko huomannut, että sua painostetaan? Ei ihan vähääkään.

Sinä alivuokralainen, kaikki ois valmista, voisitko harkita sitä ulostautumista? 


Lahja ottaa rennosti tietämättä mitään siitä, että täällä odotetaan jotain ja kovasti.

13 kommenttia:

 1. Voi, etta muakin jännittää! Oon täällä aivan täpinöissäni, kun taas saa seurata varsan elämää, se on vaan niin mielenkinntoista. Mun tuurilla vaan en näe kyllä suorana varsomista jos se tässä joskus tapahtuu...

  Jääkö se postaus missä suorana varsominen tulee, niin niinku tänne talteen? Että sen voi siis kattoo jälkeenpäinkin. Toivottavasti ymmärsit. :)

  Ihanaa kevättä!
  Jänskättäää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa, myöhästyi lähetyksestä sitten tunnin tai päivän, sen videon voi katsoa bambuserista aina alusta asti milloin haluaa + lähetyksen lisäksi on kyllä tulossa vielä pitkä selostus blogiin varsomisesta, meni se sitten hyvin tai huonosti. Kiitos kommentista!

   Poista
 2. ootko tunnustellu Lillan masua ? ja onko varsa potkinut siellä paljon c: ?

  VastaaPoista
 3. Aika kätevää kun voi varsomisen katsoa uudestaan koska vaan! Innolla odotan että varsoo (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onhan Lillan viimevuotinenkin varsominen katsottavissa youtubessa, tosin sitä ei tullut kokonaan videolle. Odotellaan täälläkin ;)

   Poista
 4. Asuiko Lilla teillä yksin sillon kun Lahja ei vielä ollut syntynyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lillahan asui 2012 syksyllä koulullani ja sen oli tarkoitus tulla vain joululomaksi kotiin. Kun en jatkanut koulua enää erinäisten syiden vuoksi, oli Lilla sitten meillä kotona yksin Lahjan syntymään asti.

   Poista
 5. Voi vitsiiit näin taas viimeyönä unta et varsa syntyi, täl kertaa musta orivarsa mil oli iso valkonen läiskä sään kohdalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen nähnyt monesti unta, saa nähdä mitä sieltä tulee, jos on tullakseen!

   Poista
 6. Onko tänään lillan laskettuaika?
  Ku tuol alhaalla lukee et nolla päivää... :D

  VastaaPoista
 7. Onko varsa jo synytynyt? Onko jotain merkkejä, että se syntyy:3 ?

  VastaaPoista
 8. Ihana Thelma:3 meilläkin oli beagle Etta, mutta se jouduttiin lopettamaan. Ootan jo innolla millon se varsa tulee maailmaan!:3;3

  VastaaPoista