torstai 15. toukokuuta 2014

332vrk

Lilla tuntuu pihtaavan huolella. Utareet tosiaan palautui eilisen päivän aikana vielä entisenlaisiksi, eli nisien pieni täyttyminen hävisi. Tänä aamuna se kuitenkin oli takaisin, mutta maidon värissä ei ole edelleenkään muutoksia. Maidon pH:ssa kuitenkin on tapahtunut muutosta ja se on nyt jotain kuuden ja seitsemän väliltä. 6.8 24-36h varsomiseen, 6.4 12-24h ja 6.2 alle 12h varsomiseen. Harmi tuo testi sen puolesta, ettei siitä tarkemmin näe tulosta.

Jonkun verran sai seurata tänään, kuinka Lilla vaihteli painoa jalalta toiselle ja nosteli häntää tarhassa. Huomenna tietää onko tuo oikeasti puuhamassa jotain vai onko kyseessä vain hyvin taitavasti toteutettu huijausoperaatio. Veikkaan aika lujasti jälkimmäistä, koska utareet eivät vaikuta valmiilta. Toki voihan niidenkin muutos tapahtua viimeisen tunnin aikana tai vasta varsomisen jälkeen. Jokatapauksessa jos tässä ei viikossa mitään tapahdu, niin sitten tuo on pihtarien pihtari. On kuitenkin valmistautunut jo niin hyvin ja pitkän aikaa.


Poni maistelemassa tarhan ulkopuolella niukkaa vihreää mitä tuohon on kasvanut.


18 kommenttia:

 1. Ääh! Jännitän ihan hirveasti Lillan varsomista. Kumman haluaisit mielummin orin vai tamman? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Ori olisi mieluinen, kun viimeksi tuli tamma ;) Toki kumpikin kelpaa, kunhan olisi terve!

   Poista
 2. meilläkin ootellaan varsaa, 319vrk tänään, jännäksi menee;)

  Mutta supersuloinen Lilla :3

  VastaaPoista
 3. Rapsuttele ja helli poneja kunnolla munki puolesta!!

  VastaaPoista
 4. Voi luoja lilla toimintaa jo! Jos sitten pe-la yönä tai la-su jos tuota testiä uskoisi maksimissaan. Kräyh, kansa vaatii uutta tupsujalkaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa näyttää jo aika lupaavalta! Huomenna voikin olla kaikki valmistautumiset taas kadoksissa, mutta ihmettelen suuresti, jos ei muutaman päivän sisällä ala tapahtua ;)

   Poista
 5. Voi että, syntyisi jo pieni silkkiturpa! En voi kuvitellakaan kuinka jännittävää aikaa tämä on sinulle hevosen omistajana, kun lukijatkin ovat jo ihan pinteessä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jännittävää ja stressaavaa! Huomaa ihan fyysisestikkin, kun väsyttää, vaikka on hyvin nukkunut, elimistö käy ylikierroksilla :D Kohta se päättyy, hyvin tai huonosti. Ei sentäs ihan niin kamalaa ole ollut kuin Lahjan odotuksen kanssa "ekakertalaisena".

   Poista
 6. Toivottavasti Lilla varsoo pian. Oma hoitoponi varsoi eilen suloisen pikkuvarsan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sinne sitten, meillä vielä odotellaan... (:

   Poista
 7. Joko joko?? :) tule jo päivittämään! :D olisi kiva muuten jos voisit aina laittaa tuosta testistä kuvia kun sen teet. Mukava huomata värin muuttumista :) aiotko tehdä sitä pari kertaa päivässä kun väri alkaa muuttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vain hyvin suunniteltu huijausoperaatio, kuten veikkasin. Testistä laitankin kuvia aina kun väri muuttuu, tosin tuosta se tuskin enää mihinkään päin menee, koska 6.2 on se jota tavoitellaan. Teen testin kerran tai kaksi päivässä (:

   Poista
 8. mulla on irkku hoidettavana ja sillä on niin pyöree selkä että vaikka vyön laittais kui kireelle ni satula pyörii kuitenkin. millaista satulaa suosittelis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen osaavaa satulansovittajaa esimerkiksi satula-auton kanssa paikalle tulleena, joka osaa etsiä hevoselle sopivimpia vaihtoehtoja isosta valikoimasta (:

   Poista
 9. Kuinka paljon Lillan astutusmakso maksoi ? :) Toivottavasti Lilla varsoo näillänäkymin pian ja kaikki sujuu hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raha-asioista en halua kirjoittaa blogiin sanallakaan, voit kysellä orinomistajalta jos se kiinnostaa noinkin kovasti.

   Samaa toivotaan täällä! ;)

   Poista