perjantai 16. toukokuuta 2014

333vrk

Vuorokausipostausta edelleen. Maidon pH on sitä mieltä, että enää menee max. kaksi vuorokautta eli sunnuntaihin. Hevonen on sitä mieltä, että ei aio varsoa koskaan tai ainakaan hyvin pitkään aikaan. Miten tässä sitten käy jää nähtäväksi. Utareet ovat edelleen täynnä, nisänpäät edelleenkään eivät kunnolla ja maito on edelleen läpinäkyvää. Ja Lilla ramppaa edelleen jonkun verran tarhassa, vaihtaa asentoa ja on käynyt makuulla pariin kertaan epänormaalissa tilanteessa.

Kuulostaa toisaalta siltä, että meillä varsotaan aivan kohta, mutta myös siltä, että ei pitkään aikaan. Onneksi olen malttanut ja vasta viime yönä laiton ensimmäisen tarkoituksellisen yöherätyksen soimaan. Olisin muuten jo aivan väsynyt, tietty Lilla valvottaa vielä pitkään ja lopputulos on silti sama, eli tuhoton väsymys varsomisen aikaan. En vaan jaksa uskoa, että tässä menisi enää kauan. Maanantaina jos saan vielä kirjoittaa vuorokausipostausta niin huoh... Olisi kiva jos tuo välillä menisi sääntöjen mukaan ja tekisi vaikka sen varsansa nyt sen pH:n mukaan kahden päivän sisään, eikä viikon päästä. Pitkällähän toisaalta ei vielä olla, mutta tässä alkaa pikkuhiljaa jännittää jo liikaa!
14 kommenttia:

 1. Oi tää käy oikeesti jo jännäksi! :D

  VastaaPoista
 2. Jännittää! :)
  Katselin noista kuvista että Lillallahan on aivan ihanan pitkä ja vaalea harja! :3 Varmasti mennyt kauan kasvattaa tuota :o ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://4.bp.blogspot.com/-jkDwwJVHBCM/UEYxol7lOaI/AAAAAAAACs4/LqV9a_dxl3E/s1600/petsie021416705_b.jpg

   Siinä kuva, kun Lilla on juuri tullut meille vuonna 2011. Joten on siinä mennyt aikaa kasvatellessa, on sitä kasvateltu jotain muutakin kuin harjaa, kuten kuvasta ehkä huomaa... ;)

   Poista
  2. Vautsi kuinka paljon se on saanut lihaksia, kun vertaa tuota vuoden 2011 kuvaa näihin uusiin. Oot kyllä tehny hienoo työtä molempien sun heppojen kanssa! :)

   Poista
  3. Ainakin mahaa jos ei muuta ;) Kiitos!

   Poista
 3. Kumman veikkaat syntyvän ensin, Lillan vai handd-theone.blogspot.comin Pessin varsan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ei tiedä, ollaan Hannan kanssa paljon pohdittu ja väiteltykkin ;)

   Poista
  2. Onkos mitään uutta Lillan suhteen? Kovasti täällä jo Lillan varsaa odotellaan ruudun toisellakin puolella! :)

   Poista
  3. Ei ole uutta, panttaa kunnolla tällä kertaa näköjään... :D

   Poista

 4. On se Lilla vaan niin ihana :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti Lilla varsoo pian, jännitys loppuisi. Mikä on Lillan säkäkorkeus? Ajattelin vain, kun näyttää melko isokokoiselta:)

  VastaaPoista