lauantai 17. toukokuuta 2014

334vrk

Kyllä vuorokausipostaukset joskus loppuu! Sitä en tiedä milloin, mutta saisi jo loppua. Lilla on kantanut kohta viikon pidempään kuin viime vuonna ja se tuntuu hurjalta määrältä, vaikka kyseessä on muutama hassu päivä.

Teidän iloksenne, eli harmiksenne voisin sanoa, että kaikki näyttää edelleen samalta. Utareet täynnä, nisän päät eivät kokonaan, pH kuuden ja seitsemän välissä, maito läpinäkyvää. Tai mikäli silmäni näkevät oikein, eivätkä väärennä jo kaiken stressin ja turhautumisen keskellä varsomista odottaen, on se hieman saennut. Vaikkakin vielä ihan läpinäkyvää, mutta astetta valkoista kohti. Nisänpäät ovat saanet ehkä vähän enemmän täytettä myös tai sitten vain ne silmät harittaa.

Lilla vaikuttaa lähes yhtä turhautuneelta kuin minä. Sitä väsyttää kovasti, viettää paljon aikaa vain olemalla, eikä syö hyvin. Paikoillaan ollessaan lepojalka vaihtuu usein ja väliin vaihdetaan paikkaa. Joskus se nukahtaa aivan täysin seisaaltaan, että jopa hörähtelee unissaan silloinkin! Kunnes aikanaan ponin on pakko mennä makuulle ja vetää kunnon hirsiä vähän aikaa. Tasan viikon päästä olisi Lahjan kanssa näyttelyt, liekö pääsee Lilla vauhtiin ennen sitä. Jos ei ole jakautunut ennen sitä, en kyllä uskalla mihinkään kotoa lähteä, joten Lilla ole kiltti...!

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti maha-asukki tulisi pian tutustumaan maailmaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kuvan perusteella nisät näyttäis olevan vähän täydemmät nyt kuin eilen! Ehkä se Lilla kohtapuolin varsoo.

  VastaaPoista
 3. Voi tamma-rakas, älä viitsi pitkitää tätä homaa enään, johan tässä lukijatkin jo kärsii... liiasta jännityksestä siis. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on, että kohta alkaisi olla hermoloma paikallaan... Liikaa jännittää! Jospa se siitä kohta harkitsisi suoriutuvansa varsomisesta, eikä odotuttaisi enää ;)

   Poista
 4. Moikka! Minulla on IC-tamma jonka aikoisin astuttaa. Onko tämä järkevää vielä sillä tamma on suht nuori, koska on vasta 5-v? Mietityttää se vaan, että sitten hylkää varsan.

  Tulisi nyt se Lillan varsa! Odottelen jo innolla! :) Oria veikkailisin sillä on jo aika pitkillä vuorokausilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos rakenteellisesti hyvin kehittynyt tamma, minä voisin astututtaa jo kolmivuotiaana. Viisivuotias on parhaassa iässä varsoja ajatellen.

   Keskimääräisillä tamman kantoajan vuorokausillahan "laskettuun" olisi vielä kolme päivää, mutta 11.5 oli laskettu Lahjan syntymän perusteella. Pidemmällä jo kuin viimeksi, vaikkei toisaalta hirveän pitkällä, mutta alkaahan tämä jo pikkuhiljaa jännittää! Varsinkin kun Lilla alkoi valmistautumaan tosi ajoissa, mutta sitten vain vatvoo loppuajasta :D

   Poista
  2. Onhan se rakenteelta hyvin kehittynyt. En vielä teetätä varsaa, odotan vielä vuoden tai pari. Mutta kiitos silti! :)

   Poista
 5. Eipä Lilla tiedäkään miten monta ihmistä odottaa sen varsomista :D. Lilla taitaa olla itse kaikkein kärsivällisin vaikka silläkin niitä joitain tuskastumisen oireita oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saati moni sen näkee, jos varsominen menee ilman komplikaatioita ja tapahtuu ihmisten aikoihin, eikä neljältä yöllä! Totta sekin, että hermoromahduksen partaalla tässä minä enemmänkin olen (ja ainakin osa lukijoista...(?) :D), kuin Lilla.

   Poista
 6. Voi olla että minäkin omiani näen, mutta nuo nisät näyttävät kyllä täydemmiltä eiliseen verrattuna!
  Lilla kiltti jakautuistko jo? Jookoo? :) Niin pääsis jännityksestä kaikki!

  VastaaPoista