keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Lupaavalta näyttää!

Alkais olemaan jo aika lähellä sanoisinko! Maha nyt yksinkertaisuudessaan on valtava, isompi kuin viime vuonna. Takaosa on ollut löysänä jo jonkun aikaa ja vulva on niin pitkä ja rento, ettei enää enempään pysty. Utareissa on tullut sen verran muutosta, että iltapäivällä huomasin nisien ympärilläkin jo vähän täytettä, nyt alkavat pikkuhiljaa nisätkin siis täyttyä! Se tietää sitä, että mitä luultavammin sen seurauksena myös maito muuttuu aika pian valkoiseksi ja sitten sitä mennään. Jos oikein nopeassa tahdissa tapahtuu, saattaa Lilla olla valmis suoritukseen jo ylihuomenna, mutta luulen, että viikonloppuvarsaa on tiedossa.

Varmaan kaipaatte tiedotuspostauksia mahdollisimman paljon, että osaatte varautua olemaan koneella suoran lähetyksen aikaan. Siksi yritän päivittää teille nyt mahdollisimman useasti muutoksista tietoa, jotta osaatte valmistautua tekin! Mutta näillä näkymin, viikonloppuna jotain varmasti tapahtuu. Huomenna kuitenkin tietää jo paljon enemmän, voihan olla, että Lilla on vain ajoissa valmiina ja varsoo vasta viikonkin päästä, mutta epäilen sitä aika suuresti.
20 kommenttia:

 1. Monesko päivä lillalla on LA? Hoidan shettistä jolla on aika tän kuun lopussa mutta maha suurempi kun lillalla:D jännityksellä odotetaan millon varsat putkahtaa ulos:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 11.5 on laskettu aika (: Shettiksillä on lyhyemmät jalat, joten maha usein näyttää niillä vähän isommalta. Ja ihan yksilöstähän se riippuu, minkä kokoinen maha kenellekin kasvaa (:

   Poista
 2. Hui, nyt jännittää! Lillalle jaksamista vaavin kanssa, meilläkin samanlainen möllö täällä... :D

  VastaaPoista
 3. Moikka. Miten aikaiseen teillä Lillan takapää alkoi löystyä ja vulva rentoutua? Minulla on nimittäin tamma jolla on laskettu aika vasta ensi kuun lopulla, mutta tamma on jo ihan valmis varsomiseen mitä nyt utareet eivät ole ihan täydet. Tamma ei tullut ensimmäisestä asutuksesta tiineeksi ja siksi olenkin miettinyt että josko tamma olisi tullut jo ensimmäisellä kerralla tiineeksi. Mutta olisi todella kiva tietää milloin teillä alkoi tuo Lillan valmistautuminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna aloitti kaksi viikkoa ennen, mutta se on hyvin yksilöllistä. Olen tehnyt joskus postauksen viime vuoden varsomiseen valmistautumisesta, löytyy tuolta erikoispostaukset- linkistä (:

   Poista
 4. Hitsi kun tää on jännää :D

  VastaaPoista
 5. Jes jes. Täällä jännitetään mukana. Ihanaa :D.

  VastaaPoista
 6. Voi että, ihan itseänikin jännittää! :D

  VastaaPoista
 7. Voi, tää on niin jännää! Pakko kertoa, että näin teistä viime yönä unta ja Lilla oli jo varsonut, varsa oli ruskea-valkoinen ori isolla läsillä varustettuna.
  Katotaan pitääkö paikkansa vai uneksinko ihan puuta heinää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rautiaankirjava ori kelpaisikin paremmin kuin hyvin! Kiitos kommentista (:

   Poista
 8. Meinaatko tehdä vielä uuden pH-testin?
  Jos sieltä tulee ori niin oletko ajatellut jatkoa, ruunaatko aikaisin vai saako mennä orilaitumille kasvamaan parina vuotena ennen kuin ruunaat ja saa olla sinun tammojen kanssa sitten myöhemmin vasta? Ehkä hiukan aikaisia kysymyksiä mutta tuli vain mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusin testin joka päivä (:

   Jos tulisi ori ja oletetaan, että se on terve, PSSM1-negatiivinen ja omaa jalostusarvoa se luultavasti jäisi oriksi. Mutta eihän sitä vielä edes tiedä, mitä tulee! Veikkaan vähän tammaa, kun Lilla on niin valmistautunut jo ja varsoi Lahjan 328 (nyt 325 vrk). Orit yleensä syntyvät hieman tammoja myöhemmin, vaikka se ei olekkaan mikään sääntö (:

   Poista
 9. Tulispa se Lillan varsa pian ulos vuokra-asunnostaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tässä vielä kiire ole, vaikka kovasti tekisi mieli jo päästä tästä piinaavasta odotuksesta!

   Poista
 10. Mua jännittää ihan sairaasti!
  Käy täälä tosi monta kertaa päivässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se jännitys saisi päätöksensä ensi viikon aikana viimeistään (:

   Poista