tiistai 20. toukokuuta 2014

Meillä varsotaan

ihan kohta! 

>REAALIAIKAISTA videokuvaa varsomisesta täällä!< 
[Lähetys päättynyt]
Lähetys silti katsottavissa uusintana!

Jos tulee kysyttävää, voi kysyä videokuvan yhteydessä olevasta chatista, mutta jos ei ole rekisteröitynyt, voi kysymyksiä tai muuta kommenttia lähettää myös blogin FACEBOOK-SIVUILLE. Yritän vastata kysymyksiinne suoran lähetyksen aikaan.

VIDEOKUVAN KATSOMINEN EI VAADI BAMBUSERIIN REKISTERÖITYMISTÄ, mutta jos haluaa lähettää chattiin kommenttia, se vaatii. Kommentit voi tosin lähettää myös blogin facebook-sivuille, mikäli haluat minun näkevän sen heti. Myös tähän postaukseen voi kommentoida, mutta en katso blogiin tulleita kommentteja ennenkuin suora lähetys on ohi. Facebook ja bambuser on minulla jatkuvasti auki niin kauan kuin suora lähetys kestää, MUTTA muistakaa, etten ehdi edes ajattelemaan kommentteja (mikäli niitä tulee), kunnes varsominen on ohi ja tulee se rauhallisempi vaihe, eli seuraaminen, jotta varsa pääsee nisälle ja Lillalta irtoaa jälkeiset.

Mikäli kaikki sujuu hyvin, lähetys kestää varsomisen jälkeenkin noin tunnin tai kahden verran. Komplikaatiotilanteissa harkinnan mukaan saatan sammuttaa kameran (huomioikaa, että täällä on myös huono netti, joten jos se katkeaa välillä, ei se tarkoita välttämättä kuolemanvakavaa tilannetta).

Nauttikaa mahdollisuudestanne seurata varsomista suorana! Mikäli et ole ehtinyt heti mukaan, video näkyy myös myöhemmin bambuserissa, joten ei hätää. Muutaman päivän sisällä on lisäksi tulossa postausta varsomisesta ja siitä miten se on mennyt.

20 kommenttia:

 1. Oletko varma että varsoo? :o jalkeille nousi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiki valui siinä vaiheessa jo korvistakin, hevonen pyöri aiemmin karsinaa ympäri ja meni makuulle, vaikkei ollut nukahtamaisillaan, ekalla makuukerrallakin jo ponnisti hieman, joten varsoo, tai varsoi kyllä ;)

   Poista
 2. Vitja puhelimella ei voi seurata koulussa. Mut siis synnyttää nyt? Oikeesti?

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa seurata tätä, kiitos Iida että mahdollistat tämän. Tsemppiä nyt loppurutistus meneillään, toivottavasti menee hyvin!

  VastaaPoista
 4. ONNEA ONNEA ORISTA!!!!! <3

  VastaaPoista
 5. Täällä ollaan peukut pystyssä !!

  VastaaPoista
 6. Kerrankin osuin oikeeseen hetkeen koneelle! Vielä odotellaan, että josko varsa ja Lilla siirtyisivät sen verran, että pikkuinenkin näkyisi tuosta videosta :)

  Ja onnea vain sinne päin! Toivottavasti kaikki menee hyvin loppuun asti! :) Ja nyt näkyi varsa, oikein suloinen kaveri <3

  VastaaPoista
 7. Onnea uudesta tulokkaasta, komea kaveri! Juuri satuin koneelle oikeaan aikaan, kun tulin kurkkimaan kumman Lilla sitten tekikään. :D

  VastaaPoista
 8. Todella ihana hetki oli nähdä varsan syntyminen :) Onneksi olin päivällä koneella <3
  Onnea varsasta :)

  VastaaPoista
 9. Voi ihana pieni <3 ja niin tomerakin vielä!

  VastaaPoista
 10. Onnea komiasta orista:)
  Osasin ihme ja kumma tulla juuri oikeaan aikaan puhelimelle tsekkaamaan tilannetta :D

  VastaaPoista
 11. Paljon onnea varsasta :) !!! Ja suuri kiitos että saatiin seurata synnytystä :)

  VastaaPoista
 12. Selailin tässä nettiä ja satuin muistamaan, että josko Lilla varsoisi. Ehdin vasta bloggerin etusivulle, kun tämä postaus siinä killui ja se oli menoa se! Ehdinkin näkemään varsomisen lopun, siistiä!

  VastaaPoista
 13. Wau! Oli kyllä kiva seurata varsomista. Onnittelut :--)

  VastaaPoista
 14. Onnee varsasta!:) tuliko ori? Ite en kerinnyt nähä varsomista kun koulussa olen, mutta katoin äsken niin söpö varsa siellä oli:)

  VastaaPoista
 15. MUN PUHELIN EI AVAA :( Hei kertokaa joku millanen varsa? Täplikäs, yksvärinen, mitä väriä kertokaa kaikki! :D

  VastaaPoista
 16. Kiitos kun saatiin nähdä varsominen! :) Paljon onnea pikkupojasta<3

  VastaaPoista