maanantai 26. toukokuuta 2014

Sateisen päivän tekemiset

Täällä on satanut koko päivän, joten kuvia sai aika kehnonlaisesti. Ulkona ei huvittanut ihan hirveästi sateessa olla, joten siivosin varustehuoneen puolella ja vein Lillalle ja Lordillekkin heinät sisälle. Illemmalla sateesta oli tauko, joten käytiin vähän kävelemässä, jonka jälkeen harjoittelin Lordin kanssa perusjuttuja pihatossa. Kiinnioloa, harjausta ja jalkojennostoa. Kaikki meni oikein hyvin, varsa varmasti oli jo väsyneempi, kun ei ollut levännyt vähään aikaan, joten harjoittelu helpottui. Yleensä on aika äkkiliikkeinen kaveri, mutta tämä kerta meni todella hyvin, kun varsa oli vähän rauhallisempi.

Varsa kävi kävelyn aikana Lahjan aitauksen vierelläkin tekemässä tuttavuutta. Lilla oli narun päässä ja Lahja aitauksen toisella puolen, joten emä ei päässyt häätämään Lahjaa pois. Eikä se vaikuttanutkaan haluavan tehdä niin, kun aita oli edessä kuitenkin. Kun Lordi juoksenteli myöhemmin Lahjan aitauksen vierellä innosti sen Lahjankin hyppimään, että tanner tömisi! Varmasti tulee näille kahdelle hyviä leikkejä jonkun aikaa, kun Lordi vähän kasvaa.Lahjakin ollut noin pikkunen!


Tuo ravi! 

14 kommenttia:

 1. Kuvittelenko vaan, vai onko varsa väriltään rusehtava? Kun katsoin ensimmäisiä kuvia siitä, totesin laikkujen olevan mustia, mutta eikö varsinkin päässä ole ruskeaa? Tai sitten näen omiani. Noiden värien periytyminen ja muuttuminen iän myötä on kyllä kumma juttu, mitäköhän Lordistakin vielä tulee? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsakarva voi olla vähän erilainen, Lahjakin oli väliin ihan ruskea joistain kohdin. Laskurin mukaan voi tulla vain mustan- tai rautiaankirjava, joten eiköhän tästä mustankirjava tule, rautias olisi kyllä eronnut niin paljon, että olisi nähnyt jo syntyessä (:

   Poista
  2. Minäkin katsoin että näyttää joissain kuvissa ruskeammalta.

   Poista
 2. :D ihana varsuliini! :3 sun pitää nyt ottaa tänkin harjan ja hännän kasvusta kuvia! :D

  VastaaPoista
 3. Oho, nyt sitä vasta huomaa, kuinka Lahja on todella kasvanut! Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 4. Mitämitä, ei Lahja oo voinu olla noin pieni! :D Se on kasvanut ihan hirmuisesti, tuosta kuvasta sen näkee hyvin.

  VastaaPoista
 5. Voi ei, Lordi vaan on niiin söpö!<3

  VastaaPoista
 6. Blogi nimeltä mustaa valkoisella on jo aikaisemmin ollut olemassa osoitteessa: http://batmanpostaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja mun nimisiäkin on maailmassa ties kuinka monta. Mee nyt vielä sanomaan vanhemmillekkin, kun ovat nimen mullekki matkineet. Lilloja ja Lahjojakin on hevosia olemassa. Ja Lordeja. Neki matkinu selvästi kaikki. Matkijaporukkaa koko suku ;)

   Poista
 7. Oi vitsit toi varsa on pikkunen, en oo pitkään aikaan käynyt täällä lukemas näitä postauksia ja lahjasta on tullut noin iso:)

  VastaaPoista