sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Siinä on!

Kolmas kera tämän päivän aikana, kun tuon bongaan. Hassua kyllä, vain toisessa nisässä, mutta on silti. Se maito ei ole aivan valkoista, vaikka siltä näyttääkin, mutta tippa nisän päässä. Tuo kertoo paljon, ensi yönä ei todellakaan nukuta... Vaikka voi olla, että Lilla tekee huomenna maidon vasta valkoiseksi kokonaan ja varsoo sitten. Se vaan alkaa koko ajan epäilyttää enemmän ja enemmän, jospa jo tänään...?


10 kommenttia:

 1. Voi että, kylläpä menee jännäksi! Toivottavasti kaikki menee niinkuin pitääkin :)

  VastaaPoista
 2. !!! APUA :D Kuinkahan myöhään munki pitää valvoa... Mut kai sen varsomisen näkee aamulla videolta kuitenkin? :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata yöuniaan kokonaan menettää, mahdollista sekin, että täällä ollaan vielä yhtenä kappaleena huomennakin (: Jos suoraa lähetystä ei näe tai ei ehi mukaan alusta alkaen, voi sen bambuserista katsoa milloin haluaa uudestaan.

   Poista
 3. Ihanaaaaa :3 en malttais odottaa!

  VastaaPoista
 4. Meillä oli vielä eilen maito samanlaista ellei kirkkaampaakin.. Tipoista meni 8 tuntia ja pikkuinen maailmassa ;-) Kyllä se nyt parin pv sisällä varsoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tämä yö vahtia tarkkaan, mutta en halua edes kuvitella miten väsynyt olen, jos tuo panttaakin huomiseen... :D Välistä ei voi jättää, joten valvottava, mikä valvottava, pitää koittaa selventää Lillalle, että tänään kiitos, ei huomenna ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tulee, tai blogiin tulee heti postaus, jossa on linkki suoraan lähetykseen kun lähetys alkaa (:

   Poista