keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vähän vielä varsakuulumisia

Tuntui, että Lillan suoliston toiminta ei vaan meinannut lähteä kunnolla käyntiin varsomisen jälkeen, joten käytiin pienellä kävelyllä ihan sen edistämiseksi. Ähky kun ei innosta ja käveleminen saa luultavammin suoliston vähän paremmin toimimaan. Lordin mukaan mentiin kuitenkin, sillä en halunnut väsyttää varsaa. Se kuitenkin juoksi mukana koko matkan innoissaan ja lenkillä oli vaikutustakin, koska sitä tavaraa alkoi sitten tulla, vihdoinkin kunnolla! Huomenna vielä tarkkailupäivä, mutta luulen, että alkaisi olla asiat aika hyvin kummallakin.

Alkaisi olla niin paljon selitystä varsomisesta ja varsasta jo, että ehkä kohta saataisiin Lahjankin kuulumisia! Se onkin blogin puolella jäänyt ihan unhoon. Tässä kuitenkin vielä vähän rikastettu varsomisvideo, jossa näkyy pätkiä ennen varsomista ja varsomisen jälkeen, eikä vain itse tapahtumasta.


20 kommenttia:

 1. Oi että tota varsaa, oikea komistus!;3 ♥ Kiva postaus :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tämä uusi herra! Niin sulonen ja vaalea, awee! Tykkään ihan hirveesti :33 Rapsutukset Lordille, Lahjalle ja Lillalle sekä suukot turvalle! :* ;333:333

  VastaaPoista
 3. Upea varsa!! Sillä on myös upeat vanhemmat:):)

  VastaaPoista
 4. Onnea perheenlisäyksestä, AIVAN ihana pikku herra. Hauskan värinen, harmi ettet mustaa oria saanut :)

  Saanko kysyä, minkä vuoksi sun nenä on videolla ihan punainen. Ei tietenkään ole pakko, ihmettelin vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eipä tuolla värillä väliä (: Toivon, että toinen kappale on vain huumoria viitaten kommenttiin, jonka joku anonyymi lähetti eilen.

   Poista
  2. Anteeksi, en tiennyt että joku on kysellyt aikaisemminkin ja olen pahoillani jos kysymys loukkasi. Ihan ajattelin kysyä, jos vaikka esim auringossa olisit polttanut nenäsi. En siis aikaisemmin ole huomannut sen olevan tuollainen. En siis minään haukkumisena/piruiluna kysymystä esittänyt, (yli)uteliaisuuttani vaan :)

   Poista
 5. On kyllä niin komea poika! :) Ihana! Mitä mieltä Lahja on ollut uudesta tulokkaasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjaa ei muka kiinnostanut, mutta piti silti kiukutella tarhan toisella puolella. Kun yhteen pääsivät, juoksi jonkun aikaa Lillan ja varsan perässä, kunnes uskoi, ettei siihen lähelle ole asiaa. Kiitos!

   Poista
 6. Aivan ihana! Onnea koko poppoolle ♡

  VastaaPoista
 7. Mikä objektiivi se oli minkä ostit viimesimmäks?

  VastaaPoista
 8. Todella hauskan värinen ja muutenkin komea tapaus.
  Onnea vaan, etenkin mahdollisten mutakelien sattuessa! :D Se on ehkä ainoa hetki, kun ei kateeksi käy, kun on noin paljon valkoista pinta-alaa. Muuten voin kyllä laumaasi kadehtia.

  VastaaPoista
 9. Ihana Lordi! :) <3
  Ajattelitko muuten vaihtaa blogin nimeä, kun on nyt orikin matkassa? Mä ehdottaisin "Kirjavat tähtöset", niin ei vaihtuisi ihan kokonaan. :)

  VastaaPoista
 10. Oih, onko mitään söpömpää kuin varsan ensiaskeleet?! ♥

  VastaaPoista
 11. Oi, onko mitään söpömpää kuin varsan ensiaskeleet?! ♥

  VastaaPoista