sunnuntai 24. elokuuta 2014

Maailman turhin postaus

Hei te kaikki! Jotenkin olen päätynyt Hippolan kuukauden blogi- äänestykseen, käykäähän vilkaisemassa ja äänestäkää toki suosikkianne!

Kyselyyn pääsette tästä näin.


P.S. Vilkaistaa tämän päivän aikaisempi postaus Lahjan hehkutuksesta ja tänttäräntän tempauksista, jos varsinaista lukemista kaipaatte ;)

7 kommenttia:

 1. Miksi olet laittanut Lordinkin myyntiin? :(

  VastaaPoista
 2. NO MITÄ HELVETTIÄ ONKO LORDIKIN MYYNNISSÄ

  VastaaPoista
 3. Oikeastaan kun mietitte, siis erityisesti tämä viimeinen ano, kuuluuko se teille pätkän vertaa vaikka nakkaisin kuulan kalloon joka hevoselle tältä istumalta? Ei. Ei sitten YHTÄÄN. Oli se syy sitten mikä tahansa, pakon edessä tapahtuva tai kunhan nyt huvikseni myyn, ei minua edes kiinnosta enää lähteä perustelemaan miksi hevosia on/ on ollut myynnissä, koska joidenkin päähän se ei vaan tunnu iskostuvan. Jos olisi mahdollisuus, en luopuisi yhdestä ainoastakaan hevosesta.

  Jos Lahjaa ei kukaan halua, on kokeiltava toista. Mutta kuten sanoin, asioiden pitäisi olla järjestymässä tilanteeseen nähden loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkö Lilla olis vailla ylläpitokotia?

   Poista
 4. Kävin äänestämässä sua! :)

  VastaaPoista
 5. En kyllä ymmärrä näiden vatiaivojen anojen aivoissa liikkuu. Oma asiasihan on vaikka myisit kaikki hevoset pois, tai sitten pukkaisit kuoppaan. Mutta toivottavasti saat hepat ylläpitoon/myytyä! :)

  VastaaPoista