maanantai 18. elokuuta 2014

Operaatio sateenvarjo

"Mikä tuo on???"

Lahjan mielestä sateenvarjo on ihan ok. Sen taakse voi piiloutua ja sen alla voi olla suojassa sateelta. Nice!


Sit ryhmä rämä pääs vauhtiin...

"Omnomnom.."

"Hei kato, sille kävi jotai!"

"Kappas nii käviki, koitetaa jos se ois viel hengissä..."

"Anna ku mä!"

"....Että työ ootte tyhmiä...."

"Hei, toi on jo iha tylsä juttu, oisko sulla jotai muuta meille?"

Reaktiot sateenvarjosta oli aikalailla seuraavanlaiset. Lillan mielestä se oli kammottava, mutta se kylmän viileästi nieli pelkonsa ja oli olevinaan ihan cool. Lahjan mielestä sateenvarjon hipelöiminen oli hauskaa, eikä se olisi malttanut jättää sitä rauhaan ollenkaan. Lordissa se aiheutti sekopäisyyttä, toinhan minä taas näytille pikkuhevosia rohmuavan lihansyöjän, mutta siskon opastuksella se opetteli nirhaamaan sen taitavasti. Noh, sateenvarjo koki lopun aika pian.

Joskus minä ihmettelen ihmisiä. Renkaanpotkijoita tuntuu olevan liikkeellä, eilen piti tulla Lillalle neljät katsojat, mutta vain yhdet ilmestyi paikalle. Olisi ihan kiva, jos osattaisiin ilmoittaa, jos ei tulla, olisi ollut paljon muita halukkaita tulossa, mutta jouduin jo sanomaan, että sunnuntai on aivan täynnä katsojia. Noh, tänään odottelen kaksia katsojia ja alkuviikostakin jokunen ilmeisesti tulossa. Katsotaan tuleeko päätöksiä tehtyä jo nyt vai otanko vielä lisää ihmisiä katsomaan sitä. Sähköposteja on tosiaan tullut valehtelematta ainakin viisikymmentä Lillasta, joten en millään ole ehtinyt vastata kaikkiin ja soittamalla minut on parhaiten saanut kiinni (mä en oo muuten ikinä puhunut näin paljon puhelimessa, ette usko....!).


19 kommenttia:

 1. Voi että Lahja on aivan älyttömän kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Onko Lahjasta tullut kyselyitä? Tarjoaisin niin mielläni sille tai Lillalle kodin 3 hevosen pikkutallilla, muttei meidän aika taida riittää ja en miellelläni halua ylläpitohevosta kun siihen kumminkin tykästyy niin paljon ettei siitä haluaisi enää luopua. Toivottavasti löydät niille kivan kodin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo Lahjasta tullut paljoa kyselyitä.

   Poista
 3. Voi että noi on nii söpöjä ja höhliä :3
  Ja onnea uuden kodin etsintään, kai sieltä nyt joku kunnolinnenkin ostaja//ylläpito paikka pitäisi löytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ylläpitokoteja on kyllä Lillalle tarjolla (:

   Poista
 4. Eei, liian hauskat kuvat ja kuvatekstit :DD

  VastaaPoista
 5. Ihanat hepsat :3 Toivottavasti Lillalle löytyy hyvä paikka ja hyvä että et anna ratsastuskouluun ja ymmärrät itse että hevosesi ei kestäisi sitä :)

  VastaaPoista
 6. Repeilin noille kuvateksteille ihan täysillä! :DD Muutenkin tosi ihania kuvia ja hauska postaus! :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat kuvat ja kuvatekstit!:) ja sulla on todella hieno blogi, mielenkiintoinen ja postaukset ovat selkeitä ja hyvin kirjoitettuja. Ja kuvat nyt ovat aina upeita.:)

  VastaaPoista