lauantai 16. elokuuta 2014

Yritys hyvä kymmenen

Mitä meille kuuluu? Noh, totta puhuen pakko sanoa, että ei ihan kympillä voi sanoa menevän. Huominen on varattu Lillan katsojille, samoin ylihuominen ja toivon todella, että sille löytyy hyvä ylläpitokoti! En sitten niin millään haluaisi luopua yhdestäkään nelijalkaisesta edes ylläpidon muodossa, mutta koska tilanne on aika pakottava, on tehtävä ratkaisuja. Ompa ainakin tällä hetkellä asiat ratkeamassa väliaikaisesti johonkin suuntaan - tosin en uskalla sanoa niistä sanaakaan täällä, ennenkuin kaikki on varmaa. Tässä viime aikoina sattumalta on tullut huomattua, että kaikki mitä koittaa yrittää, menee aina jotenkin pieleen. Vaihtoehdot alkaa olla vähissä kohta ja jos nyt ei onnistu, niin kohta loppuu into edes yrittää.

No mutta, Lilla on lomaillut edelleen aika lailla. Kerran kokeilin sillä tässä yksi päivä ohjasajoa ja poni meni ihan mukavasti. Tänään käytiin parikymmentä minuuttia kentällä pyörimässä ja huomenna nousen tuskin lainkaan ponin selkään, koska sille riittää kokeilijoissa varmasti kuskattavaa. Lordin mielestä loimi on edelleen kammottava asia ja pistinkin sen nyt sitten tarhaan puuhun roikkumaan. Tutustukoot siihen omalla ajallaan, jospa se ei olisi enää niin kammottava kohta. Vissiin pitää lähteä liikkeelle tämän kanssa ihan käsipyyhkeen kokoisesta riekaleesta, kun loimi on kerta hevosia sisimpään imaiseva musta aukko. Lahjalle kuuluu sitä samaa, vähän käyty ohjasajelemassa, muuten vain oltu ja rapsuteltu. Ja kuten huomaatte, allekirjoittaneen tassuista ilmaantuva teksti tuntuu olevan tällä hetkellä aika yksitoikkoista, joten josko lopettaisin sen kirjoittamisen tähän ja vilkaisisitte vähän nuita kuvia. Palaillaan sitten taas astialle, kun asioita selviää johonkin suuntaan.

23 kommenttia:

 1. Toivottavasti sopiva ylläpitäjä löytyy! Meneekö lordi siis lillan mukana? Anteeksi, en ole lukenut ihan kaikkia postauksia niin asia on saattanut jäädä multa huomaamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä olisi paras, jos Lillalle saisi heti ylläpitokodin ja Lordin saisi sitten vieroituksen jälkeen takaisin. Lahjalle kun ei ole vielä kotia löytynyt - enkä kohta tiedä etsinkö sille enää uutta kotia, vai olisiko millään mahdollisuus jättää se itselle, jos Lillakin menee nyt ylläpitoon.

   Poista
  2. Anna lahjakin vain ylläpitoon niin saat sen sitten sen joskus takaisinkin :D

   Poista
 2. On ihanaa, miten suoraan pystyt puhumaan siitäkin että joudut Lahjasta ja Lillasta luopumaan! Monet ovat kommentoineet TODELLA ikävästi blogiisi lähiakoina, ja puuttuneet yksityisasioihisi... Mutta kyllä ne asiat järjestyy, aikanaan :) Ymmärrän myös hyvin, miksi Lordi on se viimeinen josta luopuisit... Lordihan on tällä hetkellä hienoista poneistasi se, joka eniten tarvitsee ohjausta ja koulutusta! Lillahan on todella hieno ja osaava polle, Lahjastakin olet saanut niiin hienon tytön leivottua! Ihailen kovasti sitä, miten käsittelet hevosiasi! Olen todella kiinnostunut luonnollisesta hevostenkäsittelytaidosta ja ylipäänsä on mukavaa seurata hevosiesi (ja tietysti sen ihanan koirasi!) elämää blogin välityksellä, kun tekstistä huokuu se, miten paljon oikeasti välität eläimistäsi! Vielä paljon tsemppiä sinulle ja toivotaan kovasti, että Lilla ja Lahja saavat hyvät kodit! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Toivon todella, että mikä ikinä se ratkaisu ponien suhteen onkaan, tulee olemaan hyvä ratkaisu kaikkien kannalta. Ei sillä, että epäilisin tippaakaan harkintakykyäsi, tietojasi ja taitojasi vaan ihan vilpittömästi haluan teille kaikille hyvää! :)
  Arvostan suuresti sua siinä, että osaat luopua ja ajatella nelijalkaistesi parasta vaikeassakin paikassa.
  Joku toinen varmasti menisi pää kylmänä itsekkäänä eteenpäin ja yhtäkkiä poneilla ei olisikaan enää niin hyvä olla tai huomio ei vaan riittäisi kaikille.
  Joten suuret tsempit täältä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on vähän paha lähteä itsekkäänä eteenpäin, kun ei poneilla kohta ole paikkaa asua, kiitos!

   Poista
  2. Toivottavsti kaikki kääntyy parhain päin :-)

   Poista
 4. Höh, nolla kuvaa Lahjuskasta <3 Mutta Lordi on kasvanut hirmuisesti! Ja Lilla kulkee kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusin postaus kyllästetty Lahjan kuvilla (:

   Poista
 5. Suurin osa lukijoistasi on varmaan aika nuoria, ainakin edelliseenkin postaukseen tulleiden kommenttien perusteella. Nuorena sitä ei välttämättä ymmärrä mitä aikuisuus todellisuudessa tulee olemaan. Kun täytyy alkaa miettiä tulevaa, elättää itsensä ja hyvätkin suunnitelmat saattavat mennä mönkään. Sitä on niin helppo arvostella ja sanoa miksi teet näin, mikset tee noin kun ei vielä ole niinkään vastuussa omasta elämästään.

  Esimerkiksi kun itse sain kouluni päätökseen ja aloin käymään töissä, en enää mistään ole saanut revittyä aikaa ja jaksamista hevostelulle. Tätä nuoremmat kaverini eivät millään tuntuneet sulattavan, miksi yhtäkkiä en käynytkään tallilla enää päivittäin. Täytyy tehdä niin paljon valintoja, tämä oli minun valintani koska olen pitänyt työntekoa aina niin tärkeänä osana elämää jos siihen vain on mahdollisuus.

  Minusta toimit tosi vastuullisesti kun ymmärrät luopua. Jos et tällä hetkellä pysty itse tarjoamaan kaikille hevosille kotia, mikset hankkisi sitä niille muualta? Olet järkevä nuori aikuinen ja tulet varmasti pärjäämään elämässäsi. Toivottavasti pääset vielä tulevaisuudessa haluamaasi ammattiin ja saat asiat muutenkin järjestykseen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tässä on muutakin kuin ajanpuute, mutta toivon, että asiat ratkeaisivat nyt tilanteeseen nähden parhain päin!

   Poista
 6. Yritä olla välittämättä liikaa niistä negatiivisista kommenteista.;) itse ainakin ihailen sitä miten ajattelet hevosiasi ja sitä mikä niille on parasta.:) tsemppiä paljon tulevaisuuteen!!!:)

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä! Kyllä ne nagatiiviset anot jättää loppujen lopuksi kommentoinnin, kun vaan antaan heidän olla mielipiteineen. Nenäkkäät kommentit takaisin vaan lietsoo niitä. Anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, vaikka kuinka risoisikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, olisivat itse tässä tilanteessa, niin ei paljon naurattaisi.

   Poista
 8. Kyllä tulee ikävä Lahjaa <3 Kolmen hevosen pito on kyllä raskasta. Laitatko Lahjan ylläpitoon:)? Mihin tallille Lordi menee ? Toivottavasti Lilla saa mahtavan ylläpito kodin <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa vastata tuohon kaikkeen vielä, toivon, että kaikki menee tilanteeseen nähden parhain päin!

   Poista
 9. Eli oletko ajatellut antaa siis Lillan ja Lordin ylläpitoon ja pitää Lahjan itsellä ainakin siihen asti kun Lordi sitten tulee takaisin? Vai siis miten olet suunnitellut? En ole vielä ihan perillä asioista ;)

  VastaaPoista
 10. En tarkoita pahaa, tahdon vain sanoa kantani suoraan. Niin kauan kuin näin radikaaliin asiaan et kerro syytä, paskaa puhutaan. Ihmiset ovat sellaisia, että tahtovat tietää MIKSI. Ei se silti oikein ole, mutta näin se vaan menee. Tämä koko härdelli tuli lukijoille täysin salama kirkkaalta taivaalta, vaikka se ei sinulle sitä ollut, siksi reaktio on varmasti tällainen kuin on. Toivon, että edes hitusen voisit tulevaisuudessa valottaa syitä kaikkeen, mutta se on tietysti oma asiasi, haluatko tehdä niin. Toivottavasti asiat menevät parhain päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkaise edellisen postauksen kommentteja, siellä olen syyt kertonut selvällä suomen kielellä, enempää en lähde asioita setvimään. Koska vaikka kertoisin elämästäni kaiken, ei se aina mene niiden umpiluuanojen päähän ja saavat vain lisää vettä myllyyn. Välillä sitä toivoisi, että joku ano joka on oikein antanut tulla lokaa niskaan kokisi tämän tilanteen joskus itse ja tajuaisi, että elämä ei voi aina mennä ihan niinkuin tahtoisi.

   Poista
 11. Kaikki anot! Kuka hullu nyt netissä omasta elämästään kaiken kertoo. Hankkikaa nyt oma elämä, miten voi yksi blogi muodostua niin tärkeäksi, että täytyy huudella ja vaatia vastauksia. Ihan kuin teidän elämäntarkoitus loppuisi, kun hevoset (joita ette ole koskaan nähneet) muuttavat ja ette ehkä koskaan kuule niistä enää. Hevosia tulee ja menee, voi voi. Elämä nyt vaan on sellaista, että joutuu joistain asioista luopua. En usko että kenenkään loppuelämä on tuhoon tuomittu tämän tapauksen tiimoilta.

  VastaaPoista