tiistai 9. syyskuuta 2014

Pyörää pyörän perään

Sain sopivasti tälle päivälle ihmisiä mukaan auttamaan Lahjan kanssa, joten otin tänään jo toisen kärryttelykerran tälle ajanjaksolle. Nyt on harjoiteltu paljon Lahjan kanssa, että se todella ansaitsee parin päivän nollaustauon hyvistä suorituksistaan.

Lahjaa varustaessa meni tovi jos toinenkin ja jotain oleellista huomasin sitten puuttuvan puolivälissä matkaa, potkuremmi. Tällä kertaa kaikki meni hyvin loppuun asti, joten sille ei ollut onneksi käyttötarvetta. Tehtiin aluksi ohjasajotyyliin kärryttelyä taluttajien kera, eli en istunut kärryissä. Pyysin muutaman pysähdyksen ja yhden peruutuksen, kun radan toisella puolella istahdin kyytiin. Lahjan mielestä lasti muuttui sen arvolle liian raskaaksi, mutta urheasti suoritti tehtävänsä. Mentiin pikkupätkä hyvin ja jatkoin kärryn takana, kunnes loppumatkalla istahdin taas kyytiin. Tällä kertaa se oli Lahjalle jo tutumpaa ja veto oli tasaisempaa sekä mukavamman oloista. Uskalsin siirtää omat kinttunikin jo omalle paikalleni, enkä olla valmiusasennolla pakenemaan kyydistä. Suunnitelma on nyt jatkaa vielä muutama kerta taluttajien kera, että saa ravin mukaan ja sitten jättää varmistajat matkan varrelle (ja toivoa, että Lahja omaksuu kärryponin virkansa paremmin kuin huonosti).

Olin saanut aikaa kulumaan tallilla taasen ihan liian nopeasti ja oli koittanut asia nimeltä ilta. Hoidin Lahjan aika pikaisesti pois ja Lordia käväiin vain tarhassa vilkaisemassa harjakassin kanssa. Oli aika jättää hepat yöpuulle, joten askelsin kohti kotia. Seuraavina tallikertoina luvassa on Lordeilua, kuvia vai videota, mitä haluatte nähdä?

25 kommenttia:

 1. Kiva, jos tuo ajo-opetus sujuu hyvin :) olisi kiva taas nähdä videoita :D

  VastaaPoista
 2. Voi kun kivaa että postaat nyt niin useasti!:D Lahja sopii hyvin kärryjen eteen,se on blogisi perusteella uskomaton pakkaus!

  VastaaPoista
 3. Uu, hiano kärrryponi :3 Ja ois kiva jos sais vähän sekä että, et joku pikkupätkä videoo ja muuten kuvii :)

  VastaaPoista
 4. Ottaapa Lahja tuon asian hyvin! Ihana hevonen <3

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus, Lahja ottaa kaiken niin rennosti:) Ihananvärisiä varustuksia on ponilla päällä, vielä, kun korvahuppu ois punanen / pintelit siniset ;) Videota ois kiva saada Lordista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Japs, kärrykalusto vain ei ole oma, joten siksi tälläisiä "värivirheitä" havaittavissa ;)

   Poista
 6. Videota! Ja on se lahja kyllä niin ihana :)♥

  VastaaPoista
 7. Huij Lahjahan vetelee hienosti ! Upetaa työtä sulta taas kerran. Lordista ois kiva kattella ihan vaan pientä videota miten se käyttäytyy kun sitä hoitaa ja vaikka loimitotuttelustakin vähän filminpätkää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla ollut paljon apulaisia, ei tämä ole ainoastaan minun ansiota ;)

   Poista
 8. Videoita ja kuvia kummastakin :)

  VastaaPoista
 9. Teillähän menee tosi hienosti tuo kärryttely! :)

  VastaaPoista
 10. Mukavan näköistä menoa teillä-jälleen kerran!=) Jos Korvahuput on vielä punaiset niin Lahjalla on kaikki ihanan tyttömäisesti ~~punaista~~. Kuvia ehdottomasti ja videokin olisi kiva piristys.(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahja saa pysytellä poikavärissään turkoosissa ainakin näillä näkymin, jos/ kun joskus tulee oma kärrykalusto hankittua niin varmasti mustana, helppo yhdistää sitten mihin väriin haluaa (:

   Poista
 11. Sulla on ihan kiva blogi

  VastaaPoista
 12. Lahjasta tulee kyllä hieno poni!
  Olisi kiva nähdä Lordeilusta videota :)

  VastaaPoista