lauantai 18. lokakuuta 2014

Metsässä samoilua

Kipaisin tänään tallille jo aamupäivällä, sillä minulla oli hepoille tuliaisia. Entiset slow feeding- verkot ovat jo aika puhkikuluneet, joten ne saivat upouudet karsinoihinsa. Saa nähdä, onko niistä viikon päästä jäljellä enää mitään... Lisäksi tuli hankittua ensimmäinen koskaan omistamani nahkariimu, joka nyt alkuun on ainakin Lahjan käytössä. Ketjuriimunaru nahkariimun kaveriksi lähti myös. Pikkaisen heräteostoksena törmäsin liilaan pörröriimunaruun ja hupsis oli jo sekin matkassa.

Lahjan kanssa käytiin samoilemassa metsäpolkuja yli tunnin verran tänään. En ole käynytään siellä vielä, mutta hyvin selvittiin kymmenien risteävien polkujen keskellä. Lahjakin tykkäsi vaihtelusta ja meni kiinnostuneena pitkin polkuja. Otettiin vauhdikkaitakin pätkiä laukassa hyvissä kohdissa. Voisi toistaa useammin ihan vain näitä talutusreissuja metikössä, saa itsekkin liikuntaa.

Siitä tuli mieleenkin, että joskus jos saa kaverin mukaan (lue: kaverin, jolla on bambuseriin yhteensopiva puhelin ja nettiyhteys), voisi kuvata teille suoraa videolähetystä keskeltä metikköä. Joko ihan vain talutuslenkiltä, mutta miksei ajolenkiltäkin. Kiinnostaisiko? Suoraa lähetystähän on tullut nyt vain Lillan varsomisen aikaan.

7 kommenttia:

 1. Livelähetys ois kyllä kivaa katseltavaa! Toivottavasti saat sen joskus mahdollistettua. :--) Syötävän suloinen tuo riimunnaru. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti saan jossain vaiheessa (:

   Poista
 2. Tosi kiva toi nahkariimu! Ne kestää kyllä kauan käyttöä (:
  Ja toki narukin ihan super söpö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, katsotaan, kauanko tuollainen "halpisnahkariimu" kestää (:

   Poista
 3. Lahja on tosi suloinen. Hieno toi nahkariimu :)

  VastaaPoista
 4. Livelähetys ois kiva!:) Ihana Lahja:3 Kiva postaus!:D

  VastaaPoista