tiistai 14. lokakuuta 2014

Tallipäivä

Kuvattiin teille eilen tallipäivästä kokonainen video, mutta jos odotatte laatua, kannattaa se jättää välistä. Siihen koitettiin saada musiikkiakin, mutta youtuben videonmuokkausohjelma ei ole ystävä. Aamupäivällä aloitettiin homma Lordin kanssa siitä, että otettiin se käytävälle. Minä hoidin varsan äkkiä ja sitten lähdettiin pihalle vähän harjoittelemaan.

Kierrettiin pikkulenkki Lordin kanssa tallin takaa ja se yritti taas vähän aluksi kukkoilla, mutta rauhoittui kyllä pian ja toimi ajatuksen mukaan. Huomaa ihan selkeästi, että siitä on kasvamassa iso mies ja se tarvitsee aika tiukasti rajoja ja rakkautta, ettei homma lähde luisumaan käsistä. Siltä pitää uskaltaa kunnolla pyytää ja käskeä, jos homma meinaa mennä överiksi, koska muuten Lordi ottaa tilanteesta vaarin ja vie taluttajaa 6-0 koko loppumatkan. Sen verran nirppis on tapaus kuitenkin, että liiasta komentamisesta saattaa poni ottaa hatkat - sopivasti mainitsee, kun joku ei miellytä ja kehuu kun menee hyvin, niin sujuu mainiosti. Lopussa käytiin rekan kyydissäkin, eikä se (taaskaan) tuntunut miltään.

Kameran akku veteli viimeisiään, joten oli tehtävä ratkaisu - ajettiin Sonjan kanssa takaisin kotiin lataamaan akkua ja syömään. Sen jälkeen palattiin takaisin tällä kertaa vuorossa Lahjan kiusaaminen. Nyhräsin aluksi ponilta kavioita hetken ja hoidettiin varsa. Saatiin koppakärryt Lahjalle perään, joten heitettiin niillä pieni lenkki. Lahja meni jälleen kerran mainiosti, vaikka painoa oli vähän enemmän. En voi kun kehua.

Hevosten kanssa puuhaamisen jälkeen Lyyli sai vielä olla vähän aikaa irti, ennenkuin lähdettiin takaisinpäin, tällä kertaa vähän pidemmäksi aikaa. Tänään oli taas tallipäivä! Päästiin pikkuponin kärryille Sonjan kanssa, joten ensi postauksessa saattaa vilahtaa pikkupirulainenkin. Mustaa valkoisella sekin näin blogin maailmaan sopivasti sopiva!10 kommenttia:

 1. Kiva video! :) lisää tämmösiä vaan! :)

  VastaaPoista
 2. Tää oli tosi kiva postaus, kivoja kuvia ja hyvä video, jonka jaksoi hyvin katsoa. Olisi kiva useamminkin nähdä tallipäivävideona/kuvina, jos sulla vaan on mahdollista kuvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mahdollista kuvata, täytyy siis toteuttaa (:

   Poista
 3. Hih olipa hauska video :D pelästyin ja sitte repesin ihan täysin kun tuo sun ystäväs kompastu/mitä ikinä tapahtukaan :'D ihana letti muuten Lahjalla hännässä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aina jotain tyhmää tapahtuu, kun me ruvetaan kuvaamaan... Veikattiin, että meitä pidetään kohta varmaan ihan hulluina :D

   Poista
 4. Varsasi ovat kyllä niin ihania! Pitänee katsoa video jossain vaiheessa, nyt kun en sitä pysty katsomaan :)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä Lordi kasvaa kovaa vauhtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se sitten talvella kasvaa vain leveyttä ;)

   Poista