maanantai 6. lokakuuta 2014

Varsani on tapaturma-altis

Lahja on taas päässyt kärryjen eteen parin päivän välein - pari viikkoa menikin kerta viikkoon- tahdilla. Varsa onkin saanut kokea jo omistajansa hyvää muistia, kerran unohtui potkuremmi ja yksi kerta rintaremmi!? Kuin tyhmä ihminen voi olla, että unohtaa laittaa rintaremmin, sen valjaiden miltei tärkeimmän osan lähtiessään ajamaan?

Tänään Lahjalla riitti intoa hölkkäillä ja ajaminen oli mukavaa. Alkaahan sitä hymyilyttää, kun aina niin laiskanpulskean rauhallinen varsa ehdottaakin, että josko hölkättäisiin vähän. Tainnut alkaa tulla kärryjen edessä köpöttely tutuksi ja oikeat nappulat vetämiseen on löydetty. Saatiin me vähän katseitakin, harvoinhan sitä lehmää kärryjen edessä tapaa.

Sen lisäksi, että Lordi roikkuu Lahjan harjassa ja repii sitä (yääh...), Lahja on ihan tomppeli. Sillä on aina joku naarmu turvassa ja yksi päivä se oli saanut palohaan upotettua nenäänsä. Vähän on kysymysmerkkinä, miten ihmeessä, mutta vissiin se mahdollista on. Kivan haavan varsa on ainakin siitä saanut aikaiseksi. Sen lisäksi, että nokka on aina ruhjeilla, on tuo kerran jo saanut itsensä karsinaan jumiinkin piehtaroidessa. Sitä tässä odottelen, milloin tuo keksii katkaista jalkansa tai jotain vastaavaa...


Lahja, miten sinä onnistuit tässä..?
Pääsin vierailemaan Lillankin selässä tänään!

9 kommenttia:

 1. Katoin että Lahjalta puuttuu sieraimesta palanen. :D Täplä se taisikin vain olla :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lahja!!♡♥ Periny merkkejä lillalta:)

  VastaaPoista
 3. Auts toi turpa :o Ihania kuvia taas!

  VastaaPoista
 4. Lahjahan menee kohta yhtä nätisti kuin äitinsäkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kärryjen edessä? Lahja menee paaaljon paremmin kärryjen edessä kuin Lilla nimim. en koskaan enää pistä Lillan perään kärryjä (ellei sitä siedätä niihin päivittäin sellasen about vuoden ajan maybe). En uskonut ekalla kerralla, niin kokeilin vielä uudestaan mennä pöpelikköön.

   Poista