perjantai 21. marraskuuta 2014

Analyysin aika!Lordi täytti eilen kokonaiset puoli vuotta ja siksi on taas pienen analyysin aika. Korkeutta löytyi tänään edestä 129cm ja takaa 135cm. Lahjalta tämän ikäisenä löytyi takaakin korkeutta vain 127cm ja edestä 122, eli Lordi on edelleen siskoansa edellä kasvussaan. Muutenkin orina se on Lahjaa vantterampi. Varmaankin juuri sen vantteruuden vuoksi Lordi näyttääkin paljon pienemmältä puolivuotiskuvassaan kuin Lahja, vaikka asia on juuri toisinpäin. Ja kuten huomaatte, myös jalkakarvaa löytyy enemmän... Ainoastaan otsatukan osalta Lahja on vienyt ikäisenään voiton!

Vasemmalla näette jalkakuvia, jotka ovat Lordin kintuista pari kuukautta sitten. Ja kuten alta huomaatte, ovat nekin saaneet täydennystä. Kasvu saisi jatkua samaan tahtiin, niin tulisi se oikeasti tupsujalkainen hevonen taas, Lahja kun on keksinyt jostain saada kaljut jalat, vaikka vanhemmilla tupsuja ihan riittävästi onkin. Tai sitten varsani on vain vähän jäljessä...

Lordista on todellakin tullut todella mukava tapaus. Loimikaan ei enää hätkähdytä edes heittelemällä varsan ylitse ja naksutin on ollut oikein hyvä valinta varsan ohjaukseen. Lordi tykkää siitä kovasti ja on tajunnut opetettavat asiat nopeasti. Luopumisen lisäksi opeteltiin myös matolääkkeen otto itse ja oikeassa tilanteessa sen anto onnistuikin koskematta sormellakaan hevoseen. Paljon helpompaa, kuin opettaa hevonen siihen, että sitä pitää monta ihmistä kiinni parhaimmillaan huulipuristimen kanssa. Hevosten ensireaktiot vaihtelevat, mutta voisin väittää, että lähes jokaisen varsan voi opettaa positiivisella vahvistuksella ottamaan matolääke suuhun ilman turhan voiman käyttöä.

Vähän aikaa sitten sainkin hankittua Lahjan rikkoman jumppapallon tilalle uuden. Kun saan sen joku päivä täytettyä, seuraavana onkin tarkoitus alkaa tutustumaan Lordin kanssa siihen. Tavoitteena tietenkin se, jonka Lahja jo hyväksyy, eli pallon pomputtelu hevosta vasten.
Lordi ½ vuotta.

Lahja ½ vuotta.

16 kommenttia:

 1. Oi apua, mikä karvajalka! aivan ihanat noi Lordin karvat. :) Lahjus! <3 <3 <3 <3 Ihania varsuleita sulla kyllä on. <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan, häviääkö nuo Lordin karvat, vai meinaako se tosissaan kasvattaa kunnon karvajalat, epätoivo on iskenyt Lahjan yrityksen jälkeen :D Jospa se Lahjakin saisi vielä jonkunnäköiset karvat aikaiseksi.

   Poista
 2. Lordistahan on kasvanut oikein hieno poika jo!♥:)

  VastaaPoista
 3. Lordin ja Lahjan rakenteessa on tosiaan hirmu erot, kun Lordi on vielä Lahjaakin vankempi. :) Mutta tuo pojan talviturkki on kyllä aivan ylisuloisen pörröinen! <3 Ei voi kun ihailla sun hevosia, sekä tietysti noita käsittelytaitoja ja -tapoja! :) Hyvää talven odottelua sinne ja nautihan täysin siemauksin varsojen kanssa - vaikkakin ilman sitä päätähteä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, saa nähdä, tuleeko Lordista aikuisena puolet vankempi vielä kuin Lahjasta. Lahjakin kuitenkin näyttää kasvavan tosi leveänlaiseksi rungoltaan (enemmän kuin Lilla). Koitetaan, vaikka kaikkea ei saakkaan irti ilman sitä tärkeintä </3

   Poista
 4. Ihania kuvia<3 Näyttäis, että Lordi olis pienempi ku Lahja siinä ½ vuotis kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää, mutta kuvat hämää Lahjan ja Lordin rakenne-erojen vuoksi :D

   Poista
 5. Lordi on kyllä ylisöpö tuuheammassa karvassaan :3

  VastaaPoista
 6. voooi ei, ompas Lordi suloisen pörröinen! :D

  VastaaPoista
 7. Suloinen pakkaus kyllä tuo Lordi! :3 Ja ihana tuo pää hieman tuommonen kyömymäinen... Aah! Suloisuus, muuta vaan ei voi sanoa! ♥

  VastaaPoista
 8. Vou, oon pitkään mieltänyt, että Lordi on edelleen sellainen honkkeli pikkujätkä, ja nyt näyttikin todella omituiselle, että se on NOIN jykevä! Ihana!

  VastaaPoista
 9. Lahjan ja Lordin ½ v kuvissa näkee hyvin eron siinä että, Lordi on ori. Se on heti maskuliinisempi kuin Lahja. :)

  VastaaPoista