perjantai 14. marraskuuta 2014

Blogitalli

Saattaa tulla monelle vähän yllätyksenä, kun ennakkoaavistuksia tuskin on ollut ja vinkkiä tulevaan ei ole heitetty. Nimittäin uusi hevosblogiportaali Blogitalli on nyt avattu!


Sain kunnian olla mukana uuden hevosblogiportaalin yhtenä blogina. Odotan tätä seikkailua todellakin mielenkiinnolla ja innolla, niin hyvältä tämä kuulostaa! Luvassa on paljon haasteita, joihin myös te blogin voitte osallistua vastaamalla haasteeseen ja voittaa mahdollisesti palkintoja. Lisäksi saatte vinkkejä ja lukemista mielenkiintoisista jutuista laidasta laitaan. Blogiportaalin toimituksen blogista löydätte tulevaisuudessa juttua mm. eläinten käytösneuvojan ja koulutuomarin sormin kirjoitettuna.

Oma bloginpitoni ei tästä kuitenkaan suuntaan tai toiseen, mainosmerta ei ole tulossa ja bloggaaminen jatkuu samaan malliin. Ainoastaan juttua blogitalliin liittyen on joskus tulossa, kuten jonkinnäköisiä haasteita. Se kuitenkaan tuskin ketään haittaa, päinvastoin, koska aiheet ovat mielenkiintoisia ja niistä jokainen varmasti mielellään lukee.

BLOGITALLI

2 kommenttia:

  1. Ei kyllä kuulu tähän postaukseen mut kummiskin, mikä sulon oikea nimi on/oli?

    VastaaPoista
  2. Oikeesti ! :o oon kade sulle ! :3 aivan ihania hevosia !

    -Zoo :'D

    VastaaPoista