lauantai 29. marraskuuta 2014

Luukkuehdotuksia?

Olen vähän matti myöhänen, mutta keksin juuri, että voisin pyytää teiltä apua joulukalenterin toteuttamiseen. Aluksi meinasin, etten tee sitä ollenkaan. Nyt sen toteutus on vähän teistäkin kiinni, nimittäin saatte heitellä toiveita luukuiksi!

Ideana on kertoa jokin kuvatoive tai tapahtunut asia, josta haluatte kuulla lisää. Se voi olla esimerkiksi mieleenpainuvin päivä, ihanin muisto tai hauskin hevoskuva. Kuvatoiveista lisään luukkuun yhden kuvan ja kerron, miksi olen valinnut sen. Tapahtuneesta asiasta saatte video- tai kuvamateriaalia riippuen toiveesta, sekä tietenkin liudan tekstiä mukaan. Näiden lisäksi luukku voi olla myös mielipidekirjoitus tai vastaus johonkin muunlaiseen kysymykseen. Heitelkää toki paljon aiheita ja kysymyksiä, jotta pääsen valitsemaan sopivimmilta tuntuvat!

Voitte siis ehdottaa;

A Kuvatoivetta, esim. hauskin hevoskuva. Lisään luukkuun aiheeseen liittyvän kuvan ja kerron siitä, miksi olen valinnut sen.

B Tapahtunutta asiaa, josta haluatte kuulla lisää, esim. ihanin muisto. Laitan postaukseen aiheeseen liittyvää kuva- ja/tai videomateriaalia ja kerron tapahtuneesta.

C Mielipidekirjoitusta, esim. Mielipiteeni kuolaimien käytöstä. Toteutan vastaamalla esitettyyn kysymykseen laajasti ja kertomalla, miksi minä olen sitä mieltä mitä olen.

D Jokin muu kysymys, johon haluatte laajan vastauksen, esim. Mitä Lordi ja Lahja syövät?. Vastaan kysymykseen parhaani mukaan.

E Jotain muuta? Onko sinulla jokin hauska ehdotus, jonka haluaisit joulukalenteriluukuksi? Ehdota!

Toivon, että ehdotuksia tulisi niin paljon, että voisin suorastaan valita niistä parhaimmat. Silloin kalenteria ei pääsisi etukäteen niin helposti arvaamaan, mitä siellä on.

31 kommenttia:

 1. A) Paras kuva sinusta ja Lahjasta, Rakkain kuva
  B) -
  C) Maastakäsittely
  D) Miten päädyit maastakäsittelemään hevosiasi? Millaista varsaa olisit toivonut Lillalta?
  E) -

  VastaaPoista
 2. Toivoisin että joulukalenteriin tulisi semmonen postaus, jossa kertoisit mistä pidät, ja mistä et. Se oli vain ehdotus.

  VastaaPoista
 3. mielipide raviurheilusta

  VastaaPoista
 4. Mielupidekirjoitusta ratsastuskouluhevosista

  VastaaPoista
 5. Hassuin kuva lahjasta ja lordista
  tuo mitä syövät ehdottomasti!
  Lempi varusteesi lahjalla ja lordilla
  "Kuvakierros" varsojen karsinoihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ehdotuksia, molemmat varsat tosin elää nyt aikalailla ympäri vuorokauden tarhoissa, joissa katokset, joten karsinakierros jää välistä, vaikka niiltä sellaiset löytyykin (:

   Poista
 6. A) esim. 5 kuvaa jotka saavat sinut nauramaan tai 5 tunnelmallisinta kuvaa
  B) Vaikkei Lilla sinulla olekaan enää, olisi kiva kuulla ensimmäisitä hetkistänne, kun koeratsastit sen, ja kun talutit sitä ensimmäisiä kertoja virallisena omistajana yms. Nimittäin ilman Lillaa, ei luultavasti oltaisi nyt tässä. Luultavasti et olisi vielä päässyt kasvattamaan kahta varsaa isoiksi.
  C) Mielipiteesi LH:sta mm. sen ratsastuksesta, ja hevosten käsittelystä.
  D) Onko mitään tämän hetken ajatuksia tulevaisuudesta?

  VastaaPoista
 7. -Hevostesi ruokinnasta postaus eli mitä syövät ja miksi?
  - mielipidekirjoitus kaiken maailman lisäravinteista (nokkonen, chia siemen ym luonnon ravintolisä sekä purkissa olevat esim biotiini ym)
  - kirjoitus varsan ruokinnasta, miten ruetaan syöttämään varsalle lisärehuja ym, miksi, mitä, kuinka paljon
  - postausta hevostesi päivittäisestä hoidosta

  VastaaPoista
 8. Mielipidepostausta siitä mitä mieltä olet erilaisista heppailuista. Tai siis kerrot oman mielipiteen mitä suosit ja mitä taas et suosi heppaillessa. Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan, kun en osaa nyt oikein muotoilla asiaa.

  VastaaPoista
 9. -Varustepostaus :)
  -Mielipide kirjoitus siitä kun lapsille ostetaan parin sadan euron ex-ravuri, vaikka lapsella ei ole taitoa ratsastaa/kouluttaa hevosta (= vaarallinen yhtälö)
  - hevostesi ruokinta

  VastaaPoista
 10. Molempien ruokinnasta olisi kiva kuulla, millainen olisi unelmien hevosesi tai kasvattisi (väri, sukupuoli, luonne jne.), paljon mielipidepostauksia erilaisista aiheista liittyen yleisesti bloggaukseen, ratsastukseen tai vaikka varusteurheilusta. Ja erilaisia videopostauksia! :)

  VastaaPoista
 11. varusteiden esittely /heppojen ja sun! :)

  VastaaPoista
 12. Mielipidepostaus askellajiratsastuksesta?

  VastaaPoista
 13. -Molempien ruokinnasta (mitä ne syä ja miksi, oletko laskenut ruokintalaskurilla tarpeet vai tuntuuko joku tarkaisu vain parhaalta)
  -Mielipidekirjoitus kengättömyydestä ja pohdintaa myös kenkien käytöstä
  - Sinä hevosenomistajana/ratsastajana
  - Tulevaisuuden tavoitteet itsesi, Lahjan ja Lordin kohdalla
  - Kerro hevosten arjen rutiineista uudella tallilla. (monesta moneen ne on ulkona, milloin itse teet niiden kanssa jotain, moneltako on ruokinnat ja miten usein päivässä)
  - Hevosten kulujen arviointia
  - Varustenpostaus

  VastaaPoista
 14. -Mielipide kuolaimettomuudesta
  -mielipide talleista joissa hevoset saavat ulkoilla 2-3 h päivässä
  -Paras kesäkuva hepoistasi

  VastaaPoista
 15. Varustepostausta, varsojen ruokinta postaus, lempikuvat jokaiselta kuulta molemmista varsoista, ehkä jonkun vierailevan tähden kirjoittama postaus jostain, joku temppupostaus, joku postaus siitä millaista oli ostaa ensimmäinen oma hevonen eli kuvia ja kertomusta siitä miten päädyit ostamaan hevosen ja miksi juuri lillan :)
  -Nea

  VastaaPoista
 16. Unelmien ratsastuspaikka, mielipidepostaus kypärän käytöstä, ilmegalleria(kuvia ponien mitä ihmeellisimmistä ilmeistä) ja miten hoidat hevosen ennen ja jälkeen liikutuksen :)

  VastaaPoista
 17. Ratsastushistoriasi :)
  Elämäsi 5 tärkeintä hevosta :)

  VastaaPoista
 18. Varustepostaus ja mitä ponis syö!

  VastaaPoista
 19. -Ite tykkäisin jos voisit kertoa mielipiteesi juurikin tuosta kuolaimien käytöstä ja myös kuolaimettomien suitsien käytöstä.
  -Lordin varusteiden esittely voisi olla kiva vaikka niitä ei sillä aivan hirveästi varmaan vielä olekkaan(ainakin luulisin niin) :D.
  -Myös noiden kahden nuorukaisen ruokinnasta olisi kiva kuulla lisää ja siitä monen aikaan ruokit, monestikko päivässä yms.
  -Ja olisi jännä kuulla oletko koskaan tosissaan pelännyt hevosten kanssa ja onko sulle sattunut mitään vakavaa hevosten/ponien kanssa.

  Siinä nyt olis pari ehdotusta mistä voisit joulukalenterin tehdä, mutta se on periaatteessa aivan sama mistä teet koska kirjoittamasi postaukset ovat maailman parhaita mistä ikinä kirjoitatkaan :)

  VastaaPoista
 20. Ruokinnasta postausta, hauskimmat hevoskuvat, varustepostaus, videopostauksia, mielipiteitä kuolaimista ja varusteista, hevosen ostoon liittyviä vinkkejä, mielipiteesi ex-ravureista, kuvia ja tietoja ennen Lillaa sinulle tulleista hevosista, joista me ei välttämättä tiedetä ym.

  VastaaPoista
 21. - Suosikkikuvat hevosista jokaiselta vuodenajalta (voi olla esim. 2 näistä Lillasta)
  - Faktoja sinusta tai hassuja tapojasi
  - Parhaita muistoja ilman hevosia
  - Joululahjatoiveet kuvina ja tekstinä

  Siinäpä joitain ideoita :)

  VastaaPoista
 22. Tää ei liity tähän, mutta oletko jossain elämänvaiheessa vielä muuttamassa sinne "Havulaan"? :)

  VastaaPoista
 23. Mielipide postaus askellajiratsastuksesta ja raviurheilusta

  Myday

  Lahjan päivä videopostaus

  Postaus siitä miten lordi on sopeutumut uuteen tarhaan ja uuteen kaveriin

  Miten puet lahjalle ajovarusteet ja laitat kärryt

  Parhaita muistoja lahjan kanssa

  Kerro miten isoja esteitä lahja ja lilla on hypänny ja lordi jos on ja mikä oli lillan koulutaso ja sellasta

  Siinä mun ehotukset t:Mia

  VastaaPoista
 24. koulu vai esteratsastus ja miksi

  VastaaPoista
 25. Tallin ja sen ympäriston esittely, jossa varsasi nyt asustavat. Pieni kertomus itsedtädi ja elämäntilanteestesa, sillä niistä et pahemmin kerro. Millaisessa asunnossa asut, oletko työelämässä vai opiskelija? Kuinka rahasi riittävät kahden varsan kustannuksiin... jne.

  VastaaPoista
 26. Esittely tallista ja sen ympäristöstä, jossa varsasi nyt asuvat. Esittelyä itsestäsi ja elämäntilanteestasi. Oletko työelämässä, opiskelijana ja kuinka varasi riittävät kahden varsan kustannuksiin. Aika vähän kerrot tässä blogissa itsestäsi, olisi kiva saada tietää sinusta vähän lisää. Avaudu hieman yksityiselämästäsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin on tarkoitus olla vain pintaraapaisu elämästäni ja keskittyä hevosiin. En mielelläni kerro omasta elämästäni blogiin juurikaan :)

   Poista
 27. Mikä on lempi hevosrotusi ja miksi?
  Entä inhokkirotu ja miksi?
  Tommonen ois mun makuun kiva ja tykkäisin lukea.

  VastaaPoista