tiistai 4. marraskuuta 2014

Vieroitus käyntiin

Lahjan kanssa harjoiteltiin uusia opittuja juttuja nyt vähän eri paikoissa. Lahja teki kaikki ihan yhtä hyvin kuin myös muualla ja tarjosi istumista nyt jo eilistä helpommin. Lisäksi tuli kuvattua vähän katsojaystävällisempi video tänään valoisampaan aikaan. Lahja oli ihan likainen hiekassa pyörimisen jälkeen, joten se pääsi suihkuun harjoittelun päätteeksi.

Lordi oli tänään ekaa kertaa hetken aikaa eri tarhassa erään ruunan kanssa. Kukkopoika oli saanut jonkun verran kyytiäkin ja portilla oli vastassa astetta nöyrempi pojankoltiainen. Koska Lordi oli vissiin mennyt aikamoista kyytiä ja vetänyt lipatkin tarhassa, se oli vielä kammottavamman näköinen kuin Lahja. Siksi otinkin Lordin heti perään pesulle. Nyt kun vieroitus lähtee käyntiin, on varsa varmasti vastaanottavaisemmassa tilassa ja siksi Lordin kanssa varmaan kannattaa puuhata vähän enemmän nyt. Jospa siihen paksuun kalloon alkaisi mennä jotain perillekkin. Ainakin suihkun jälkeen vasta jälkikäteen tajusin, kun olin viskannut oikein varomattomasti heittämällä viltin varsan selkään, että se ei välittänyt siitä tuon taivaallista! Ainakin heti yksi plussapointsi pojalle, normaalisti on saanut joka ikinen kerta muistuttaa samoista asioista. Omistajaansa tullu...Joku sano että en oo tässä nyt ku tahon pois.


14 kommenttia:

 1. Molemmat varsat ovat niin ihania!

  VastaaPoista
 2. Lahja on kyllä älysuloinen tapaus :D Hyvä, ko rapsutit sitä ja se hamusi sen hattua tms. :D

  VastaaPoista
 3. Voi ei Lahja on niiiiiin ihana! Varsinkin kun se tuossa rapsutteli sua takasi istualteen. Teillä on niin hieno luottamussuhde ❤

  VastaaPoista
 4. Teillä on valtavan hyvä luottamus ja onhan se Lahja aivan upea neiti! :o

  VastaaPoista
 5. Opetitko istumisen siis makaamisen kautta? Mul meni katovähä ohi :D

  VastaaPoista
 6. En kestä miten sulonen pötkylä tuo Lahja on <3

  VastaaPoista
 7. Lahja ja Lordi on niin iiihhania <3 :3
  Mitä muuten annat lahjalle makupalaksi ja miten se on oppinut olemaan kerjäämättä/näykkimättä kun saa kädestä nameja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opetin Lahjalle luopumisen (löytyy tuolta "Miten opetan hevosiani?"- välilehdestä. Lahjalle annan leivänpaloja, kauraa tai porkkanaa yleensä.

   Poista