sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Vieroitus on kohta ovella

Lordin vieroitus alkaa lähestyä ihan liian kovalla vauhdilla. Se on ensi viikolla joku päivä tarkoitus alkaa ottaa päivisin eri tarhaan ja saa kaverikseen vanhemman ruunan, jos niillä natsaa hyvin. Saa kukkopoika päästä vähän komennon alle, kun alkaa natiainen olla vähän liikaa täynnä itseään tuolla lössykkätammojen seassa. Lordi on jo vähän tutustunut tulevaan tarhakaveriinsa aidan toiselta puolelta ja varsa tuttuun tapaansa vetää vain vähän rinkiä ja katselee korkearyhtisenä mahtavana orimiehenä toisessa tarhassa liikuskelevaa hevosta. Noh, näkeepähän kohta, ettei kaikelle ja kaikille kannata esittää olevansa se suurin.

Lahjan kanssa ollaan jatkettu samoja juttuja. Eilen käytiin ajelemassa maastossa ja ekaa kertaa sieltä alkoi löytyä sellaista raviksi kutsuttavaa askellajia, kun Lahja tohotti innoissaan pienessä pakkassäässä. Tamman voima ja kunto tuntuu kasvavan kovalla vauhdilla ja se tuntuu joka kerta olevan innokkaammin ja pidempään menossa.

Lahjalle on tulossa vihdoin ihka omat kärryt, vielä täytyisi pikalukkosilat jostain taikoa. Koppiksia täytyy vähän fiksata ensin, mutta tykkään siitä, että ne ovat mustat. Käy sitten kaikkiin väreihin oikein mainiosti. Lahjan väriksihän olen alkanut nyt vaihtaa fuksiaa ja Lordille turkoosia, joten molempien heppojen käytössä tulevaisuudessa käy samat kärryt ilman mutinoita. Harmi, kun en ole törmännyt vielä fuksiaan silapehmusteeseen, lila ja pinkki kun ei ole sama asia ;)

6 kommenttia:

 1. Olisi mielenkiintoista nähdä Lordin reaktio kun se ensimmäisen kerran laitetaan ruunan kanssa samaan tarhaan. Onko mahdollista, että kuvaat sen videolle?

  VastaaPoista
 2. Oisi kyllä kiva nähdä lordin ja sen toisen ruunan tutustumista videolla! :)

  VastaaPoista
 3. On Lordi kyllä nopeasti kasvanut ja nyt olisi jo vieroituksen aika. Komea Se kyllä on!(:

  VastaaPoista
 4. Olis hauska nähdä oripojan tutustumista videolla ! :)

  VastaaPoista
 5. funnyponnytex:iltä varmaan saisi turkoosinkin silatyynyn :)

  VastaaPoista
 6. Funnyponnytexillä ollut joskus myös tuota fuksiaa :)

  VastaaPoista