torstai 18. joulukuuta 2014

Luukku 18: Lordin varusteet

Kerron teille tässä luukussa Lordin tärkeimmistä varusteista. Varastosta löytyy toki muutakin turhaa kampetta, mutta nämä ovat ne, joita Lordilla tarvitsen. Niitä ei ole vielä kovin paljon, mutta kuitenkin jonkun verran.


Lordin karsinan ovi näyttää yleensä tältä. Sieltä löytyy pari loimea ja riimua. Ensimmäinen loimi vasemmalla on ihan tavallinen horzen vielä vähän suuri fleeceloimi ja toinen vuoreton sadeloimi. Lisäksi ovesta löytyy pari riimua ja narua.


 Lordilla on kaksi suosikkiriimua ja ensimmäinen on CH:n niskasta muotoiltu uusi nahkariimu. Se on kuitenkin vielä himpun verran iso, mutta luulen, että tulee ahkeraan käyttöön. Lisäksi Lordilla on riimuun yhteensopiva ketjuriimunaru. Toinen riimu on peruja Lahjalta, BR:n turkoosi jo vähän kulahtanut riimu, johon on saman merkin naru.


Lordin tärkeimpiin varusteisiin kuuluu myös naruriimu ja pitkä köysi. Oikealla puolella on Lordin tulevat ensimmäiset suitset ja niissä Lahjan vanha nahkapäällysteinen viiksikuolain.


Lordin suojakopasta löytyy sen omat heijastintarrat, Lami-Cellin suojasetti, korvahuppu ja turkoosit pintelit. Korvahuppua saa poni käyttää sitten vähän aikaa, kun on ajo-opetuksen aika ja suojat tulee säännöllisempään käyttöön samaan aikaan. Sitä ennen tietysti totutellaan kaikkeen.


Lordin loimihyllystä löytyy vielä muutama viltti ja yksi fleeceloimi. Viltit on käteviä laittaa fleeceloimen alle kuivatuksen ajaksi tai joskus ratsastaessa heittää alkukäynneille selkään, tosin ratsuhommiin on vielä todella pitkä aika.


Lordin harjakassi onkin lähiaikoina vaihtumassa uuteen ja isompaan eskadronin kassiin, mutta siihen asti pärjätään tällä. Kassista löytyy ihan kaikki perusharjat turkoosissa ja mustassa värissä, sekä yleensä kaikkea muuta ylimääräistä pikkusälää.

9 kommenttia:

 1. Käytätkö hevosillasi suojia vaikka ne eivät niitä välttämättä, esim hivuttamisen takia tarvitsisikaan? vai käytätkö varsoilla ihan vaan että tottuvat niihinkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän, ei ne niitä tarvitsisi välttämättä, mutta kunhan ovat varulta. Toki ihan tottumisenkin kannalta (:

   Poista
 2. Ihania turkooseja varusteita :3

  VastaaPoista
 3. Voi ku ihanan värin olet Lordille valinnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli ennen Lahjan väri, mutta on vaihtunut Lordille (:

   Poista
 4. Ihana värivalinta :)! Kirkkaat suojat on kyllä tosi kivannäköiset. Tuleeko sulle ikinä sitä oloa että ei, tekeekin mieli kerätä toista väriä? Ja mieli voi muuttua useinkin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuli joskus nuorempana, mutta ei ole enää kahteen vuoteen tullut. Nykyään haluaa kerätä ehkä vähän enemmän myös neutraalia, mustaa jne. mukaan, eikä suitsia ja kaikkea myöten samassa värissä (:

   Poista
 5. Blogisi on arvosteltu: http://sannilohtu.blogspot.fi/2014/12/luukku-19-esittelyssa-lempiblogini.html

  VastaaPoista