lauantai 20. joulukuuta 2014

Luukku 20: Lahjan varusteet

Lahjan omat varusteet pääsevät esittelyyn tässä postauksessa. Kummallekkin hepalle on kuitenkin tulossa hieman täydennystä näin joulun aikaan varusteisiin, mutta niistä saatte kuulla lisää vasta vähän myöhemmin.


Lahjan karsinanovessa on pari riimua, sekä eskadronin fleeceloimi. Normaalisti tässä olisi vielä ohutvuorinen ruskea loimi, mutta se oli kuvaushetkellä karsinan omaavalla päällä.


Ovesta löytyy Kingslandin jo pari vuotta vanhan riimu, joka on nykyään aikalailla varariimuna. Vähän aikaa sitten hankittu CH:n nahkariimu on Lahjan käytössä tällä hetkellä ja sen kanssa mukana on pörröinen riimunaru.


Suojia Lahjalta löytyy tämän verran. Ajossa sillä käytetään etujaloissa Eskadronin flexisoft memoja, jotka ovat osoittautuneet tosi hyviksi suojiksi. Takajaloissa sillä on Eskadronin pitkät hivutussuojat ja jahka ratsuhommiin päästään, tulevat luultavasti kuvissa näkyvät takajalkojen jännesuojat käyttöön hivutussuojien tilalle.


Valjassetti on aika uusi ja siihen kuuluu pikalukkotekkeli, mahavyö, häntä- ja potkuremmi, sekä nahkainen y-rintaremmi. Silapehmusteita löytyy musta ja pinkki, tässä kuvassa pinkki paikoillaan.


 Lahjalla on vain yhdet suitset tällä hetkellä. Ne ovat Micklem competitionit ja niissä on käytössä tavallinen kolmipalakuolain. Takana näkyvät myös Lahjan kärryt, mustat hyväkuntoiset koppakärryt.


Loimivarastoa on toki enemmänkin kuin karsinan ovessa. Lahjalla on fleeceloimen lisäksi harmaaruutuinen Showmasterin villaloii kuivatukseen. Myös ruskea villavilti on tarkoitettu siihen käyttöön. Mustan selkäloimen voitin kirjoituskilpailusta ja sillä on ilmeisesti jokin lämpöä takaisin heijastava vaikutus. Tummanlila vuoreton sadeloimi ei oikeasti pidä edes vettä ja Bucasin 300g toppaloimi on vasta tosi kylmille ja huonoille keleille tarkoitettu.


Lahjan harjakassi on Eskadronin ja sisältää kaikkea lilaa. Lisäksi kassista pilkistää jouhien selvitysaine. Olen tykännyt tosi paljon tästä kassista, se on kestänyt todella hyvin käyttöä ja on myös tilava. Siksi Lordille onkin tulossa samanlainen omassa värissään.

6 kommenttia:

 1. Öö... Meillä oli tänään pikkujoulut tupsujalassa... Sain hoitaa Lillaa. Minusta se näyttää aivan yksisarviselta! No, onhan Lillalla siniset silmät! Mikä on Lahjan isä? Entä Lordin? Heidi on tosi mukava! Minä luulen että se on nyt hyvässä kodissa! Käy kateeksi kun olemassa on noin hieno hevonen ja Heidi voi ratsastaa sillä! Ida♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjan ja Lordin isä on Gilroy van Gipsy Spirit, jonka kuva löytyy mm. Lordin esittelysivulta. Uskon, että Lilla on hyvässä kodissa (:

   Poista
 2. Moi! Kiva postaus mutta siis varusteisiin liittyen; Onko Lahjalla muita kuolaimia kuin kolmipalat? Entä aijotko kasvattaa Lahjalle yhtä pitkän harjan kuin Lillalle? Onko sinusta järkeä tasata irlannincobin harjaa? Minun kaverini tasasi hoitsunsa harjaa aika paljon ja tässä tulos;
  Ennen↓
  |
  |
  |
  |
  |
  |
  |
  |
  |
  |
  Nyt;
  |
  |
  |
  Ja sen lisäksi se kyselee Lillalata mitrn se on kasvattanut noin pitkän harjan!!!! T. LYYDIA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjalla on kolmipalat ja nivelkuolaimia. Harjaa ei niin vaan kasvateta, jos se ei kasva, mutta ehdottomasti annan sen kasvaa pituutta niin paljon, kun se kasvaa. Olen tasannut joskus todella vähän Lahjan ja Lillan harjaa, mutta en ota pituudesta pois tai vedä viivasuoraksi. Irlannincobin harjan tulee olla luonnollisessa tilassaan.

   Poista