lauantai 24. tammikuuta 2015

Kameraongelmia

Minun kamerakalusto alkaa olemaan ihan viimeisissä elämänsä naruissaan kiinni. Koiran käsittelyn jälkeen se ensinnäkin on näyttänyt tässä jo pari kuukautta roskiskamalta, mutta se alkaa olemana hajalla myös jostain muualta kuin kuoresta. Aukkoa tuo ei välillä näytä löytävän, ei tarkenna kunnolla saati suostu edes ottamaan kuvia ja joskus kuvista tulee aivan sameita. Erroria tuo on tykännyt viime aikoina lykätä monta kertaa. Kovin kehnolta näyttää myös säästöprojekti uuteen kameraan, vielä kun Lordikin sairasteli ja kevensi kukkaroa, mutta toivon tuon nykyisen kamerakaluston vielä vähän aikaa pihisevän. Olen haaveillut vaihtavani Canonin EOS 6D kameraan ja siihen hankkia 70-200mm f/2.8 putken, mutta hinta on ihanan suolainen. Voitte siis jo arvata, että kestää pieni ikuisuus, ennenkuin sellaiseen saa nappulansa riittämään.

Hyvä asia on kuitenkin se, että Lordin kuumeilu on ainakin näillä näkymin laskenut. Sille on kertynyt myös jo vähän ylimääräistä energiaa karsinassa seisomisesta, eli se alkaa olla oma itsensä. Lordi onkin viettänyt aikaansa karsinassa oikeastaan koko ajan siitä lähtien kun kuume lähti nousemaan ensimmäisen klinikkareissun jälkeen, joten ei ihme, että alkaa jo jalka nousemaan vähän korkeammalle, kun ponia lähtee ottamaan karsinasta. Varmasti varsan alkaa olla aika päästä jo pikkuhiljaa pidemmäksi aikaa pihalle, kun parantuminen on nyt näyttänyt lähtevän paremmin käyntiin. Varovasti kuitenkin, ettei kuume nouse uudestaan.

Kärryttely näin talvella on aika raskasta Lahjalle, kun lunta on kuitenkin aina vähän pohjalla. Siksi sen kanssa käytiinkin eilen ihan vaihtelun vuoksi vain huvikseen juoksentelemassa pitkin hankia. Lahja tykkäsi kovasti ja näytti sen kyllä! Voisi tehdä tuota useamminkin, saa itsekkin vähän liikuntaa, eikä vain istu kärryjen kyydissä ja paistattele päivää.
Lahja lähdössä lenkille joku aika sitten.14 kommenttia:

 1. Onneksi Lordin vointi näyttää menevän parempaan päin! :) Söppänät molemmat heppaset <3

  VastaaPoista
 2. Uskon että kukkaro on kevenny! Toivottavasti saat sen haluamasi kameran tässä joskus :) ihanat Lahja ja Lordi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi käydä vähän köpelösti, jos nykyinen kamera hajoaisi lopullisesti ennen uutta, peukut siis pystyssä!

   Poista
 3. (Älä hyväksy tätä kommenttia!) Suosittelen katsomaan esim. tori.fi sivulta sitä kameraa :) Sieltä saattaa löytyä joskus käyttämättömiäkin kameroita paljon halvemmalla kuin kaupasta saisi. Ainakin objektiiveja sieltä löytyy :) -Rebekka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, mutta en halua ostaa kameraa käytettynä, koska siinä on kuitenkin aina suurempi riski (:

   Poista
 4. Voi noita suloisia karvapalleroita.. Lordi ja sen tuuhea karva <3 :D

  VastaaPoista
 5. Miten nuo Lahjan suitset on toiminu? Onko ollu ihan hyvät/kestävät? Mistä ostit/tilasit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pettynyt nahan laatuun, mutta muuten hyvät suitset, Hööksiltä (:

   Poista
 6. Tuleeko postaustahti olemaan näin pitkä tulevaisuudessakin vai onko suunnitelmissa postailla vähän useamminkin? Sillä jos ei saattaa blogisi menettää yhden lukijan.. :( en halua että otat tämän negatiivisena kommenttina, mietin vain vähän blogisi tulevaisuutta ja muuten paranemisia Lordille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei toki ole olemaan postaustahti tälläinen, mutta erinäisistä syistä innostus blogin kirjoittamiseen ei ole ollut niin voimakasta, enkä viitsi ihan pakolla alkaa kirjoittamaan :) Lisäksi olen ollut joulukuusta asti jatkuvasti kuumeessa (tälläkin hetkellä hipoo neljääkymmentä astetta), niin ei ole tullut tallillakaan niin hirveästi käytyä ihan ymmärrettävästä syystä.

   Poista