torstai 15. tammikuuta 2015

Kuvapaljous ja pikaiset kuulumiset1v 9kk 5pv


Lahja on viime aikoina kasvanut kovasti kohti aikuisuutta. Korkeuden ja massan lisäksi on pikkuhiljaa ne jalkakarvatkin aloittaneet kasvunsa - toivottavasti tuo ei tänä keväänä karvanlähdön aikaan tiputa niitäkin pois. Lahjan kanssa on yritetty opetella istumista ja makuulla oloa ihan niinkin, ettei tarvitse pysyä vierellä koko aikaa, vaan poni pysyisi paikoillaan ilman ruokatarjoiluakin. Pikkuhiljaa parempaa kohti!

Lordin kanssa on käyty taas klinikalla. Sen kuume sahaa/ sahasi edelleen, joten jotain apua siihen oli saatava. Tulehdusarvot olivat reilusti koholla ja suu röntgenkuvattiin uudelleen. Kaikki oli kunnossa, joten vaijerit otettiin suusta otettiin pois rauhoituksessa. Oli kovin kauniin näköistä, kun virityksiä revittiin suusta pois... Ymmärrän täysin Lordia, että alkaa kohta inhottaa kun aina kiusataan ja räplätään suun kanssa, mutta suun huuhtelua ja pistämistä pitää vieläkin jatkaa. Suu on parantunut ilmeisesti hyvin, vaikka kuumetta on ollutkin. Kuume ilmeisesti johtui suusta, joten senkin pitäisi nyt lähteä laskuun. Lääkeitäkin tuli liuta mukaan ja antibioottikuuria jatketaan edelleen. Jospa paranemisprosessi voisi alkaa kunnolla nyt!Suun kunto vaijerien poisoton jälkeen.

13 kommenttia:

 1. On Lahja kyllä hieno :) Pikaisia paranemisia Lordille ^^

  VastaaPoista
 2. Lahja on kyllä yli söpö!♥

  VastaaPoista
 3. Pahalta näyttää tuo suu :/ Millanen oli paranemis ennuste?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennuste on hyvä ja pitäisi muuten parantua ennalleen, mutta alahampaista osa voi kasvaa joskus kieroon tai jäädä tyngäksi.

   Poista
 4. Ihania kuvia Lahjasta <3 Ja ikävän näköinen tuo Lordin suu. :( Toivottavasti paranee pian :) Kiva postaus :))

  VastaaPoista
 5. Lahjahan on hyvin kehittynyt, näyttää jo ihan aikuselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se vielä ihan aikuiselta näytä, mutta kovasti on kasvanut kyllä :)

   Poista
 6. Heippa!
  Sattumalta googlen kautta löysin blogisi etsiskellessäni Lillaa sukupostista. Olen siis nyt tutustunut Lillaan kun olen ratsastanut sillä tunneilla. Ihana tamma, vaikka hieman haastava välillä onkin :D Viime tunnilla mentiinkin kunnon neliä ympäri kenttää :D Lilla on tosi ihana ja nähtävästi ihanat varsatkin se on saanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ollessaan Lilla ei oikeastaan koskaan ollut haastava, muuta kuin tuntikäytössä se muuttui jopa agressiiviseksi ja se viihtyi selvästi paremmin, jos käsittelijöitä ja ratsastajia oli vain pari. Kiitos (:

   Poista
 7. Hei! Sattumalta löysin blogiisi etsiskellessäni Lillaa sukupostista. Olen tutustunut siihen ja täytyy sanoa että mukavan luonteikas mutta kiltti tamma samaan aikaan! :) Viime tunnilla mentiinkin kunnon neliä kenttää ympäri kun Lilla tahtoi vähän innostua :D Ihana tamma ja nähtävästi ihanat varsatkin sillä on!

  VastaaPoista