maanantai 12. tammikuuta 2015

Tilannepäivitystä


Lordilla on mennyt vähän kehnosti klinikkareissun jälkeen. Sillä oli viiden päivän antibioottikuuri, jota on nyt jatkettu pidempään. Suuta on myös huuhdeltu päivittäin. Ongelmana on ollut nyt lämpö, jota on ollut vaihtelevasti aina 39,5 asteeseen asti. Viikon lämmöt ovat pyörineen 39 asteen paremmalla puolella, vaikka onkin välillä laskenut hieman alemmaksi. Suu näyttää kuitenkin todella hyvältä, joten kuumeilun syy on ollut kysymysmerkki.

Hevosen lisäksi allekirjoittaneen koira meni ja söi kamerakalustoni aika mielenkiintoiseen kuntoon. Lisäksi muistikortti meni hajalle ja olin ilman kameraa yli viikon. Sain kuitenkin hankittua uuden kortin näin alkajaisiksi, mutta kameran simahtaminenkaan lopullisesti ei ole enää kovin kaukana.

Lahjalle kuuluu ihan hyvää. Se on saanut yhden tarhakaverin lisää samanvärisestä hieman pienemmästä aikuisesta ponista. Muuten Lahja on ollut aika tyhjänpanttina jonkun aikaa, sillä olen käynyt tallilla hoitamassa pääasiassa Lordia. Se aiheuttaakin tällä hetkellä eniten harmaita hiuksia, joiden tulo ei kyllä lopu, ennenkuin varsa alkaa oikeasti mennä parempaan suuntaan. Pitkään jatkunut kuumeilukaan ei kuitenkaan tee tuon ikäiselle hyvää ja kielii kuitenkin jostain. Sitä ei tiedä kuitenkaan mistä ja viikon päivät neulatyynynä ollut Lordi joutuu vielä lisätutkimuksiin, jos sen olo ei tunnu parantuvan. Seuraaviin kuulumisiin siis!


22 kommenttia:

 1. Voi ei! :-( Toivotaan että syy selviää ja Lordi tulee kuntoon! :)

  VastaaPoista
 2. Voi Loordi parkaa;( Mikäköhän sillä on :(

  VastaaPoista
 3. Voivoi, paranemisia Lordille!

  VastaaPoista
 4. Hurjasti voimia sinne kaikille, toivottavasti oripojan tila kohenee <3

  VastaaPoista
 5. Lordille paranemisia! Toivotaan että ei olisi mitään pahempaa!♥♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Voih, varmasti tosi raskasta sullekin! En voi kuin kuvitella sitä stressin määrää mikä mulla olis jos mun hevonen olis kipeenä /: Paranemisia ja jaksamisia sulle!

  VastaaPoista
 7. Voi harmi! Kyllä se Lordi siitä vielä toipuu :)

  VastaaPoista
 8. Voi pikku Lordia! :( Kyllä isot miehet selviää varmasti loppujen lopuksi hyvin! :)

  VastaaPoista
 9. Voi Lordia! Lordille isot halit! Tein sulle bannerin, niin voisitko antaa s-postisi:)?

  VastaaPoista