perjantai 27. helmikuuta 2015

Isosiskon varustekaapilla

Lordin elämä on palautunut ihan normaaliksi kokonaan jo ja sen kanssa on jatkettu opiskelua. Vähän aikaa sitten vuorossa oli kuolainten lisäksi isosiskon valjaat, jotka ihan normaaliin tapaan ei tuntunut miltään. Kesää kohti mentäessä varmaan opetellaan vähän ohjasajoa, mutta ensiksi ihan vain tuntumaa ja kääntymistä kuolaimilla. Joulun aikaa hankitut uudet Kiefferin cob- koon suitsetkin on jo ihan passelit Lordin päähän, vaikka viimosissa rei´issä mennäänkin.

Lordille on tullut samanlainen paussi kuin Lahjalle aikoinaan kasvamisessa. Se on nyt jämähtänyt 129 senttiin - aivan kuten Lahjakin. Takaa Lordi on kuitenkin jo 135 senttiä, joten iso poika siitäkin tulee. Jänskättää vähän, kuinka paljon nuo aikovat kasvaa, kun Lahjakin lähentelee jo 145 senttiä edestäkin (takaa on jo), kun emänsä on viisi senttiä matalampi, eikä isäkään enää kuin muutaman hassun sentin päässä!

Kesken Lordin varusteharjoittelujen kamera pisti viimeisetkin kapulat rattaisiin ja lakkasi toimimasta. Tai toimii se hyvällä tuurilla, jos sen päälle saa, mutta asetuksia ei saa muokattua saati kuvia katsottua ja kuvaa tulee seitsemän kappaletta sekunnissa jatkuvaa tahtia sumeana mössönä ilman mitään kontrollia. Errorin lisäksi se nykyään ilmoittaa myös huonosta akusta jos kameraa saa edes käynnistettyä. Tässä elellään nyt siis ilman kameraa, eikä uudesta ole vielä tietoakaan, eli vähän kehnosti menee nyt! Tietokonekin pihisee viimeisiään ja kaiken päälle puhelinkin lakkasi toimimasta, eli tekniikkakin koittaa ihan toden teolla pistää nyt vastaan. Pieni hiljaiselo blogin puolella tuntuu sitkeästi jatkuvan, mutta antaa sen olla, kyllä täältä vielä taas noustaan kun sen aika on!

Tää on tätä kameran automaatilla tahkomaa 7 kuvaa sekunnissa mallia, kun tätä nykyä ei saa edes kuvaaja päättää millon se kuva otetaan!

15 kommenttia:

 1. Ihan hyviä kuviahan noi on, mutta hyvä postaus :)!

  VastaaPoista
 2. Jään mielenkiinnolla seurailemaan, miten uusien asioiden opettelu sujuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vähän taukoa ollut, mutta kohta päästään taas vauhtiin (:

   Poista
 3. Voi että, kuinka suloinen karvapallero Lordi on! <3 :,) nyt iski varsakuume! :D
  http://ellipo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Moikka! Mulla olis sulle postausidea mihin et tarvi ollenkaa kameraa, vaan käytät vanhoja kuvia :) tee se fb:n 5 merkittävintä hevosta/ponia -haaste, eli postaus per merkittävä karvakorva. Esittelet hepan ja mitä siltä opit, millainen oli luonteeltaan ja miksi niin merkittävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tosi vähän kuvia entisistä hevosista, joten sikäli hieman hankala toteuttaa (:

   Poista
 5. Harmi ku ei tuu postauksia enää kuin tosi harvoin :(

  VastaaPoista
 6. Heippa! Meillä on 8kk ikäinen varsa, joka käyttäytyy yleensä todella hyvin, talutus onnistuu ihan löysällä narulla (peruutus, pysähdys, kääntyminen yms.), seisoo nätisti käytävällä, nostaa jalat ja on totuteltu kuolaimeen ja valjaisiin. Ongelmana on, että kun varsan luo menee sen ollessa irti vaikka vaan rapsuttamaan, niin varsa alkaa luimia, uhitella hampailla ja jopa hyppimään pystyyn kohti, miten tuon saisi loppumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsa on päässyt niskan päälle, eikä luota ja kunnioita ehkä tarpeeksi. Suosittelen ottamaan yhteyttä johonkin osaavaan kouluttajaan (Minna Tallberg esim.), sillä tilanteen pääsee kartoittamaan parhaiten kun sen näkee ja saa neuvoja kädestä pitäen.

   Poista
 7. Milloin uusi postaus tulee?

  T: Lahjan fani ;D

  VastaaPoista
 8. Hyvä postaus!
  Sun blogi on hyvä!

  VastaaPoista