torstai 5. helmikuuta 2015

Ponien pikaiset kuulumiset

Lordi on siirtynyt aikalailla normaaliin päivärytmiin ja se voi jo oikein hyvin. Hampaitahan sillä ei alhaalla edessä kaikkia ole, mutta menoa se ei ole haitannut. Kohta taidetaan päästä siihen asiaan, eli kuolaimien totutukseen, johon lähdettiin tutustumaan jo vuoden alussa. Opettelu tyssäsi kuitenkin tuohon hauskaan yllätykseen suussa, mutta onneksi kaikki on nyt kunnossa! Lordi pääsi nyt parannuttuaan rakennekuvausten eteen ja saatte nähdä, miltä nuhjuinen sairaslomaillut poni tällä hetkellä näyttää.

Lahjan kanssa on vähän kärrytelty ja harjoiteltu temppuja. Taitavasti hukkasin kahden euron naksuttimeni, joten täytyy vissiin etsiä jostain uusi. Naksuttimen kanssa on paljon helpompi opettaa uusia juttuja, varsinkin nyt kun on opeteltu paikoillaan pysymistä istualtaan ja makuulla. Tavaran (raipan) nostaminen maasta edistyy myös hyvää vauhtia ja Lahja muutaman kerran on nostanutkin sitä jo. Kaikkia perusjuttuja on myös kertailtu ja täytyykin kerrata vähän lisää, jotta niihin saadaan sujuvuutta.

Ponien osalta kaikki menee tällä hetkellä ihan hyvin ja ainut huolenaihe on enää Lyyli ja vähän tuo kamerakalustokin. Lyyli kuitenkin etupäässä ja sitä on yritetty hoitaa parhaimman mukaan.


Poni reilu 8kk.


Kävin kuvaamassa tallilla Lahjan tulevat satulahuovat.

Toinen samantapainen huopa.


9 kommenttia:

 1. Apua miten ihanat huovat! Mistä ostit ja oliko kalliit?

  VastaaPoista
 2. No onpa kyllä aika pahan näköinen varsuli! Voi Lordia.. Mikä sun kameraa muka vaivaa, ihan hyviä kuviahan nää on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamera ei aina suostu ottamaan kuvia, hukkaa aukon ja joskus sumentaa aika pahasti, ei tarkenna kunnolla. Lisäksi akun suojaläppä on koiran suissa ja koko kamera on sen näköinen, että ei kauaa enää pihise! :)

   Poista
 3. Ulkoasun vaihtoa edelleen odottelen! En tykkää taustasta, on niin synkkä ja vaikeuttaa tekstien lukemista. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisitko se sitten sinä, joka voisi meille uuden ulkoasun väsätä? ;)

   Poista
 4. Ihania nuo Lahjan huovat, kelpaa sitten mennä niiden kanssa aikanaan :D Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Miten Lyyli voi? :-) Kiva että lordi on jo paremmassa hapessa! :-)

  VastaaPoista