keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Ei tule kesää

Sää eilen

Sää tänään

Sellasta hauskaa, että ihan vain muutaman kerran meinasi ojanpohja houkutella nelipyöräisen kanssa - empä ajellutkaan kuin melkein puoli tuntia 16 kilometrin matkaa kotiin. Kesä oli kovaa vauhtia tulossa, mutta ei sitten näköjään tullutkaan. Heppoja sään muutokset ei nyt tunnu kiinnostavan pätkääkään, kunhan ruokaa nenän eteen tulee. Taisi uuden vihreän ruohon maistelu kuitenkin hieman myöhästyä, kunnon takatalvi! Sataako teillä lunta?

18 kommenttia:

 1. Ei sada lunta täällä päin. Sellaista kysyisin kun alotin blogin tossa viikon sisällä niin miten sinne saa sen lukijat boksin että voi liittyä sivustoon ?

  VastaaPoista
 2. Mitääh? :D Ei lunta enää - vaikka olenkin ihan täysin talvityyppiä! Onneksi täällä tampereella paistaa aurinko ja linnut laulaa..... ei vais täällä tulee vettä alas.

  VastaaPoista
 3. Oho, hyi lunta :O
  Täällä Etelä-Suomes tulee vaa vettä, mut ihan pirusti tuleeki!

  VastaaPoista
 4. Sataa... huomiseks luvattu 20 cm, taitaa toi autolla ajelu jäähä vähemmälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois hauska tietää millä menen huomenna kouluun ja konserttiin esiintymään, matkaa kuitenkin se 16km ja kesäpyörillä mennään... :D

   Poista
 5. Juu täällä sataa myös, mutta olipa täällä muutenkin vielä paljon lunta jäljellä! Itellä kanssa kesärenkaat alla, joten empä taida liikkua kotoa minnekkään..

  VastaaPoista
 6. Juu, täällä Kainuussa myös.. Ja odotettavissa semmoinen 15 - 25 cm lisää... Juuri kun edelliset olivat jo sulaneet isoimpia kasoja lukuunottamatta.

  VastaaPoista
 7. Täällä Lahden kupeessa sama tilanne, tosin nyt on taas samallaista kuin toissapäivänä :-D

  VastaaPoista
 8. Täällä on 25 astetta lämmintä ja aurinkoa.

  VastaaPoista
 9. No voihan ne talvipyörät vielä alle vaihtaa jos paljon pitää ajaa :)

  VastaaPoista
 10. Tänne oli tälle päivälle luvattu se 10cm lunta, mutta aurinko paistaakin kirkkaalta taivaalta! :D

  VastaaPoista
 11. Ei tähän vuodenaikaan vaan voi sataa lunta! :/ Onneksi täälä päin ei ole vielä näkynyt valkoisia hiutaleita, toivotaan, ettei tulekaan!

  VastaaPoista
 12. Lunta tuli vain ihan vähän ja suli sitten heti pois. :D

  VastaaPoista
 13. Ihana tuo ensimmäinen kuva, niin aurinkoinen!

  VastaaPoista
 14. En tiennykkään että lilla on saarijärvellä tuntihevosena, näin sen siellä tallin avoimien ovien päivillä. Aika kurjaa kun nimenomaan et halunnu sitä tuntsariksi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksityiseen käyttöön se myytiin, mutta eipä tuohon asiaan voi mitenkään vaikuttaa. Harmittaa vaan, kun nimenomaan sanottiin, että halutaan se tuntikäytöstä pois. Tässä taas näkee, että mieluummin taidan seuraavalla kerralla laittaa hevoselle kuulan kalloon, kuin myydä sellaisen tilanteen edessä - ei se sellaista kotia kuitenkaan saa, mihin se on tarkoitus saada.

   Poista
 15. Hyvinvoivalta se näytti, oli sellaisessa este näytöksessä

  VastaaPoista