perjantai 17. huhtikuuta 2015

Mörkö asuu kiven takana

Hepat ovat oleilleet meillä kohta jo viikon ja ovat hyvin tottuneet uusiin päivän rytmeihin. Ne tarhaavat joka päivä iltamyöhään asti ja ovat karsinoissa mahdollisimman vähän aikaa. Aamu alkaa aina väkirehujen jaolla, jonka jälkeen ponit viedään pihalle. Kouluaamuina olen tykännyt tehdä niin, että käyn suurinpiirtein yöpaitasillani ja paljain varpain viskaisemassa rehut kuppiin ja vien hepat pihalle samalla kun lähden kouluun. Ei tarvitse odotella heppojen syömistä tallissa, vaan voi antaa niiden rauhassa syödä ja käydä itsekkin haukkaamassa aamupalaa nassuun välissä.

Lahjan kanssa on käyty jo kolmesti tutustumassa ympäristöön ja vielä ainakin sillä on virtaa riittänyt kovasti. Energiaa tuntuu olevan ylimääräiseenkin, sillä tänäänkin pihassa olevaa verkkorullaa piti ihmetellä suureen ääneen jalat tutisten. Kunhan tässä vauhtiin päästään ja kuntoa päästään kohottamaan, saa ne energiat kulutettua osittain siihen liikkumiseenkin, eikä tarvitse sitten enää kiville ja kannoille puhista. Toki uusi paikkakin tekee vaikutuksensa, mistä sen tietää, vaikka mikä mörkö olisi kyseessä!


4 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiinnosta vaan kyselen, että eikö sulla ole karsinooden ikkunoissa kaltereita? Vai oliko se niin että ne tulee myöhemmin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on verkot edessä tällä hetkellä, mutta tulee ihan kalterit jossain vaiheessa :)

      Poista