tiistai 28. huhtikuuta 2015

Olisiko muutama ylimääräinen tunti vapaana?

Päivät ovat menneet yhdessä hujauksessa ja tuntuu, että ei ole ehtinyt saamaan mitään aikaan. Pihattoaita valmistuu vaivalloisen hitaasti, sillä viikkoina illat menevät hevosten hoidon lisäksi äkkiä soittoharrastukseen ja läksyihin - etenkin fysiikkaan, josta ei tajua yhtään mitään. Jos viimeisin koe oli vitonen ja plussa perään, ei se nyt oikeasti kovin hyvin luista. Siinä tarvittaisiin aivoja, joita minulla ei ole.

Lordi tarhailee edelleen postimerkissään ja turhautunutta ponia saa katsella hiuksia päästä repien. Toki joillakin talleilla nelijalkaiset elävät koko elämänsä ulkoillen karsinan kokoisessa hiekkalaatikossaan kaksi tuntia päivässä, mutta minun päähäni se ei istu. Siksi olen koittanut ahertaa aitoja parhaani mukaan, mutta kun aika loppuu kesken! Kaveriakaan kun tänne ei voi ottaa, ennen kuin allekirjoittanut tuhertaja saa aidat kuntoon.

Moni on toivonut kuulevansa, mitä valkeimmalle hännänheiluttajalle kuuluu. Lyylillä oli pitkän aikaan kutinaongelmia, mutta nyt ne ovat vihdoin vähentyneet ja koira on alkanut saamaan vähän lihaakin luiden päälle. Toivon, että oireet pysyisivät nyt lopullisesti poissa, mistä sitten johtuivatkin, sillä kutisevaa koiraa ei ollut yhtään kiva katsella. Lyyli onkin ollut nyt paljon energisempi ja elinvoimaisempi, kun elämässä ei ole jatkuvia häiriötekijöitä. Sillä on ollut jonkin aikaa kaverina jälleen Thelma-beagle ja ne ovat kuin paita ja peppu. Ei niitä voi erottaa, niillä kun kuluu tunteja päivässä yhdessä riehumiseen! Saavat seuraakin toisistaan niinä hetkinä, kun joutuvat olemaan yksin kotona.

Erehtyikö kukaan muuten avaamaan sunnuntain Keskisuomalaista? Siellä oli Lahjasta ja minusta kerrottu aika isokin juttu. Ajelipa tuossa sopivasti yksi ilta minun ollessa ajolenkillä tamman kanssa eräs toinenkin toimittaja ohi - päästiin sitten toiseenkin lehteen edustamaan viikon kuvan muodossa. Minullahan on kohta julkkis tallissa!


Lahja se vain harmaantuu entisestään!11 kommenttia:

 1. mikset kirjoita lordin kuulumisia ja teidän tekemisiä enää melkein lainkaan? :)

  VastaaPoista
 2. Mitä kursseja oot nyt käynyt fysiikasta? Itse olen lukion 2 vuoden opiskelija ja fysiikka olisi tarkoitus kirjoittaa ja niitä kursseja on tullut käytyä 1,2,3 ja 6 jos tuntuu että tarvitset apua noissa kursseissa niin pistä viestiä niin voin auttaa parhaani mukaan :) siitä kun hyötyy itsekkin kun tulee kerrattua. Fysiikka vaikuttaa kyllä välillä rakettitieteeltä... Mutta opiskelu kannattaa. Luulen, että meillä vähän samat jatkoopinto suunnitelmat ;D tuonne voit alkuun pistää viestiä jos apua tosiaan tarvitset :) sara.anna.maria.salokorpi@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmas kurssi nyt menossa ja yhä enemmän vain pihalla!

   Poista
 3. Vuoden olen lukenut, mutta yhtään kommenttia en ole saanut aikaiseksi... Ihania kuvia tässä postauksessa ja ihan ymmärrettävää, että vähän kiirettä pukkaa. Ja se lukion pitkä fysiikka, hrr..
  Tsemppia lukemiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin pitkän matikan olevan hankalaa, mutta taisin olla väärässä, fysiikka on ihan utopiaa! :D Kiitos!

   Poista
 4. Lahja on kyllä niin kaunis! Ootan innolla aina sun uutta postausta, ne on jotenkin niin piristäviä ja samalla terveen realistisia ilman turhaa hifistelyä ;) Sun blogi on huippu (:

  VastaaPoista
 5. Äiti vihjas että hei etkös sää oo lukenu jotain blogia jossa ois ollu tämmönen postaus sillon sunnuntaina. Olin vaan odottanut millon siitä tulee maininta tännekkin...

  Oon nyt lukenut sun blogias jos siitä asti kun Lahja oli varsa ja sillä oli se kaverikin (jonka nimeä en nyt muista...) Olen tykännyt että tää on yks netin parhaista blogeista mihin oon törmänny. Iso peukku!

  VastaaPoista