sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Suusta löytyi susi - vai siis mikä?

Lahjan kanssa on puuhailtu aika paljon viime päivinä. Muutama päivä sitten se pääsi ihan eri kameran eteen, kuin minun omani ja tämän kuvaussession tuloksia näette alla (neljä ekaa kuvaa). Tehtiin Lahjan kanssa kaikkia maastakäsinjuttuja silloin, vaikkakin tamman kärsivällisyyden puute ja uusi paikka tekikin tehtävänsä. Lahja ei olisi millään nimittäin malttanut rauhoittua ja jäädä istumaan pitkäksi aikaa, mutta kyllä se pariin otteeseen vähän aikaa pysyi paikoillaankin. Ruoka ainakin kelpasi!

Tallin kanssa on edetty myös ja sinne on saatu nyt väliseinä paikoilleen. Puuttuukin enää yksi ovi ja kalterit karsinoista. Pihattoaitaa rupesin tänään väsäämään ja riippuukin ihan minusta itsestäni, missä vaiheessa saan sen valmiiksi... Lordin tämänhetkinenkin tarha tulee suuremmaksi, sillä se tarhaa edelleen väliaikaistarhassaan. Jospa sille löytyisi kuitenkin se kaveri, niin saisi molemmat pihattoon suoraan aidan valmistuttua. Pikku puuhaa riittää aina, mutta pitää ainakin liikkeessä, eikä tule ongelmaa ajanvietosta. Jälleen 24/7 kiinni hevosissa, tätä minä olen kaivannut!

Lahja on alkanut vältellä viime päivinä kuolaimien laittoa, vaikka ajaessa toimiikin normaalisti. Se alkoi mietityttämään, sillä ennen Lahja on ottanut ne suuhun itse pyynnöstä ja nyt lähtee kävelemään karkuun, jos saa tilaisuuden. Meinasin aluksi luulla tilanteen johtuvan vain uudesta paikasta, mutta suuta ronklattuani löydöksenä olikin mitä luultavammin sudenhampaat yläleuassa, mikäli asian oikein tulkitsin (kaikilla niitä ei ole). Piikkejä tuntui myös ja niitä nuorille yleensä nopeammin tuleekin. Aikomus on ajella nyt ihan riimu päässä siihen asti, että saa jonkun raspaamaan ja nykäisemään turhat hampaat pois. Se on kuulemma kuitenkin ihan rutiinitoimenpide hevosten hammaskalustoa huoltaville, joten mitään suuren suurta operaatiota ei ole edessä. Sen verran ikävästi sudenhampaat kuitenkin saattavat painaa kuolaimiin, että ne kannattaa poistattaa, jos kuolaimia käyttää. Kaikkea sitä hevosilla voikaan olla! Sudenhampaat, kukakohan senkin nimen keksinyt?

Tyyppi päikkäreillä tänään.


Ja ajolenkilläLyyli tietenkin mukana!

24 kommenttia:

 1. Jooko, päivitä jo tämä blogin tausta/muokkaa kirjoituspohja valkoiseksi? Häiritsee lukea tekstejä kun musta-valkotausta hyppää haalean-mustan tekstin takaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joskus kun saa paremman taustan, mutta minä olen tykännyt tästäkin, vaikka kesää kohden synkkä onkin. Anonyymi voikin väsätä taustan minulle, niin ei tarvitse tätä katsella :)

   Poista
  2. Mä taas mietin.. saisko vaikka ton tekstin ihan mustaksi? Tai siis tää on kiva tausta ja näin, mutta etenkin tälleen kun on vähän lukihäiriötä ja karsastusta, on lukeminen oikeasti tosi haastavaa kun teksi niin lähellä taustan värejä välillä :/ Muuten sulla on tosi tosi kiva blogi, mutta luettavuus on vähän heikko ainakin mun kohdalla :(

   Poista
 2. Minua oikein häiritsee kun postailet niin harvoin :D, blogiasi on niin kiva lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tämä on koko ajan tokenemassa :)

   Poista
 3. Ihana postaus!
  Tää blogi on kyl ihan liian hyvä ollakseen blogi!

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi rupes hymyilyttää ku bongasin beaglen tuolta kärryiltä :3 Ihana♥ Meilläkin on beaglejä, joista yksi painautuu ojan pohjalle ku hevonen kärryttelee vastaan XD ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Thelma on kova kärryttelemään :)

   Poista
 5. Tuosta mustavalkoisesta pystyynhyppäämiskuvasta tulee mulle ihan mieleen joku videopeli (ehkä joku sims tms.) :D
  Hauskoja kuvia kuitenkin ja ihanaa, että pääsee taas lukemaan sun postauksia.

  VastaaPoista
 6. Oii Lahja näyttää niin aikuiselta hevoselta jo! Vastahan sekin syntyi... :D saako lähiaikoina rakennekuvia kenties nähdä?;)

  VastaaPoista
 7. Näyttää niin hienolta nuo pihat, tarhat ja talli , niin olisiko mahdollista saada tallin ja pihapiirin postaus:)

  VastaaPoista
 8. Eli tuleeko Lordi tarhaamaan kaverin kanssa ja Lahja joutuu yksin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Empä ois uskonu, että sulle tulee olemaan edes vaihtoehtona hevosen tarhaaminen yksin. Kuvittelin sun olevan paljon sitä parempi.

   Poista
  2. Ja vastauksessani en edes kertonut miten toimin?

   Nojaa, valitan, mutta aina ei vaan mene nallekarkit tasan, eikä voi tehdä niinkuin haluaa. Tottakai hevoset tarhaisivat nytkin samassa tarhassa, mutta siitä olisi paljon enemmän haittaa kuin hyötyä, joten niin ei ole tehty. En kuitenkaan halua mutaatiovarsaa saati että Lahja tulisi kantavaksi näin nuorena. Minua ei vain yksinkertaisesti edes kiinnosta, kuinka huono olen jonkun silmissä tehdessäni tälläisiä ratkaisuja.

   Poista
 9. videopostausta teidän tallista, tarhoista jne? :D kiinnostaa hulluna tällaiset remppa/rakennusprojektit!

  VastaaPoista
 10. hienolta näyttää tilat teillä, ihanaan paikkaan sait hepat (: ootteko tuuriin näyttelyihin tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on kiittäminen vain sitä, joka meille tälläisessä paikassa antoi mahdollisuuden asua :) Ja ehkä.

   Poista