lauantai 16. toukokuuta 2015

Ahkeruus palkitaan

Koitin olla hirmu ahkera eilen ja rakensin Lahjalle lankkuaidan kunnolla loppuun. Nyt se saa kulkea pienemmän lankkutarhan, josta näkee pihalle ja isomman metsätarhan väliä vapaasti, sillä aidat ovat yhteydessä toisiinsa. Näin lämpimillä keleillä Lahja on nyt myös ensimmäistä yötään pihalla tarhassa, eikä tarvitse sisällä homehtua. Pääsee vähän enemmän jaloittelemaan ja hyvillä keleillä varmasti tamma on enemmän kuin mielellään ulkona. 

Lordikin sai pihattoaitaansa lankut ympärille, meinaan se pujotteli lankojen välistä pihalle ilman sähköä. Nyt aidassa on sähkö ja laudat ja sieltä ei läpi taideta tulla. Toki onhan pienellä oripojalla varmasti vähän tylsää, mutta eiköhän tämäkin tilanne ihan pian korjaannu!

Olen koittanut viimeisten kouluviikkojen tiukasta aikataulusta (ts. olen aivan hukassa koulun kanssa) ottaa aikaa hevosillekkin enemmän ja käynyt kummankin kanssa ihan vain kävelyretkillä ympäristössä. Lordi ainakin on ihan innosta puhkuen menossa, vaikka matkalla pitääkin aina jutella puille sun muille - eihän sitä tiedä, vaikka jostain kiven takaa tulisi vastaan joku ihastuttava tamma. Lisäksi vähän on turhautumisenergiaa varastossa ja ihmeen hyvin käyttäytyy pojankoltiainen kuitenkin tilanteeseen nähden. Saa nähdä, tuleeko siitä ihan viilipytty, kun saa kaverin taas seurakseen.
Lahjan kanssa on treenattu ahkerasti maastakäsin taas vaihtelun vuoksi!

9 kommenttia:

 1. Onpa Lahja söpö ja taitava :)

  VastaaPoista
 2. Tosi valkeat jalkatupsutnoilla teidän hevosilla! :0 Taitava tuo Lahja!;)

  VastaaPoista
 3. Lahja on kyllä ihan unelma 😍 sekin on kyllä vain hyvän ja johdonmukaisen käsittelyn tulos!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tuo sun ja Lahjan yhteistyö <3

  VastaaPoista
 5. Oi irkut on kyllä niin kauniita! Oot onnekas ku sulla on noin upea ja taitava hevonen :-)

  VastaaPoista
 6. Upeata taas :) Koskas saadaan talliesittely? ^^

  VastaaPoista
 7. Paljon paljon kuvia tallista, tarhoista ja pihapiiristä kaivataan täälläkin!

  VastaaPoista
 8. Jokos siellä uus poni on pihapiirissä? ;)

  VastaaPoista