maanantai 25. toukokuuta 2015

Blogi kesäkuntoon!

Oma käsialani ei jälleen perfektionistille kelpaa, joten nyt laitetaan pystyyn se perinteinen etsintäkuulutus. Blogi kaipaa uutta ilmettä - hieman toisenlaista kuin allekirjoittaneen epätoivoista tuherrusta - ja sitä varten olette te innokkaat lukijat, jotka mielellään väkertävät bannereita.

Tällä kertaa luvassa on esitellä blogissa kaikki teidän tekemät bannerit, sekä muutama parhain vähän laajemman arvostelun. Parhaimmistosta joku saattaa päästä (ja varmasti pääseekin) edustuspaikalle blogiin. Jos joku innostuu tekemään taustankin, niin hienoa!

Osallistumisaikaa on aina 7.6.2015 asti, joten jos kesäistä kuvaamateriaalia ei vielä löydy mieleistä, sitä ehtii tulla lisää.

Mistä aloitan?
Kuvavarastoa löytyy blogista enemmän kuin tarpeeksi ja minulta materiaalia voi kysyä lisääkin, mikäli etsit jotain tietynlaista. Bannerissa ei tarvitse esiintyä, kuin Lahjan ja Lordin.

Bannerin otsikoksi se sama entinen, eli Mustaa valkoisella. Omien copymerkintöjen laitto on ihan suotavaakin, banneriksi asti päässeestä teoksesta halukkaat pääsevät silloin vierailemaan tekijänkin sivuilla.

Muuten teillä on aivan vapaat kädet, eikun mielikuvitus lentämään! Valmiin bannerin voi lähettää sähköpostiin iida_rajala@hotmail.com. Alla vielä muutama hassu kuva ehdotuksena banneriin.


8 kommenttia:

 1. Onko bannerin koolla/muodolla väliä? :)

  VastaaPoista
 2. Osallistun mukaan sillä bannerilla jonka lähetin sulle (: !

  VastaaPoista
 3. http://grimhound.net/heppablogi/mustaavalkoisella.png

  Taustaksi sopisi hyvin mikä tahansa "samansävyinen" kuin nykyinen tausta, esim värikoodi #cfc8a6 näyttää hyvältä. Blogia en tällä hetkellä varsinaisesti pidä joten mitään arvostelua en luonnollisesti kaipaile.

  VastaaPoista
 4. Leveys olisi kyllä kiva tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leveydellä ei ole merkitystä, sillä muokkaan blogin bannerin mukaan :)

   Poista
 5. Lähetin sulle sähköpostiin bannerin! :)

  VastaaPoista
 6. Tein yhden, toivottavasti tykkäät. Mutta miten sen bannerin voi lähettää teille? Ja muuten teetkö Kipparille sivuja?

  VastaaPoista
 7. Tein tylsikseni myös taustan ja fiksasin samalla tekemäni bannerin leveyden sopimaan taustaan paremmin, elikkä

  banneri: http://grimhound.net/heppablogi/mustaavalkoisella.png
  tausta: http://grimhound.net/heppablogi/mustaavalkoisella-tausta.jpg

  VastaaPoista