keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kauraholistit tutustuvat porrastasoon

Ötökät tekivät kunnon yllätyshyökkäyksen ja tulivat kaikki yhtäaikaa. Eihän tässä muuten, mutta ihan hauskaa kun kaikki tunkivat heti hevosten mahan alle ja söivät kaiken sieltä vereslihalle - nyt molempien ponien mahanaluset ovat turvotelleet ja punoittaneet. Kun mäkäräisiä ruokailee satapäin yhtäaikaa, ei se nyt varmaan mikään kovin suuri ihmekkään ole. Ihan sama mitä on yrittänyt tunkea, desinfioida ja laittaa tervalaastaria sun muuta mömmöä, ei auta. Turvonneina ovat ja pysyvät. Mutta kuulkaas ötökät, taisteluvalmiina ollaan! Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa. Nih.

Maastakäsinharjoituksia on taas jatkettu ja uutena juttuna poneille tuli pieni taso. Lahjan mielestä se ei ollut kumma juttu ollenkaan, vaan ihan mukava, saihan sinne kiipeämisestä palkintoja. Lordi oli vähän enemmän hätähousu ja olisi mieluiten vain astellut yli. Sitä turhauttaa myös paljon enemmän, koska kaipaa nahistelua ja leikkejä, joten haastaa ihmistä mukaan sellaiseen aivan koko ajan. Mutta kun itsekkin on niin saamaton laiskuri - ja tällä hetkellä mukavasti petipotilaanakin, niin pihattoaidan teko edistyy kunnioitettavan hitaasti.

Alla on videomateriaalia näistä porrastasojen kanssa touhuamisesta ja olihan mukana pressukin. Lordikin vilahtaa lopussa ja kuten huomaatte, se on kasvanut kovasti!


15 kommenttia:

 1. Miten olet opettanut lahjalle pystyynnousun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalannoston kautta käsimerkistä, palkinnut kun hakeutuikin vähän ylöspäin. Se vain, että ei palkitse, kuin silloin, kun on pyytänyt yrittämään, niin ei ole jäänyt tavaksi, että hyppisi pystyyn tilanteessa kuin tilanteessa. Tekee siis vain merkistä :)

   Poista
 2. Kuka nämä kuvat ja videot yleensä kuvaa, pätkäsee, ja tarkentaa?:) Ihanat Lahja ja Lordi!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä, että kamera on laitettu jalustalle kuvaamaan, tarkennuksen hoitaa kamera itse ja "pätkäisyt" tehdään koneella leikkaamalla. Postauksen kuva on ilmeisesti videosta napattu. Näin ei tarvita ketään erikseen kuvaamaan.

   Poista
 3. Kiva kirjoitus oli teistä tänään lehdessä, bongasin ;D♥

  http://tiiajamaistro.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ootko miettinyt, että lähtisit Lahjan kanssa esiintymään esimerkiksi johonkin päiväkodin/vanhainkodin pihalle? Lapset/vanhukset tykkäis varmasti kovasti ja voisit vaikka tienatakin sillä (?) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi ehkä olla, mutta Lahja saattaisi mennä vähän lukkoon väenpaljouksen keskellä :) Ollaan harjoiteltu näitä kuitenkin vain kotona tutuissa paikoissa rauhassa.

   Poista
 5. Tosi kiva blogi sulla ja liityinkin lukijaksesi. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Pelkäävätkö hevoset sinua kun ne nousevat pystyyn? Vai oletko opettanut niille sen? Miten hevosen saa maahan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyynnousu on ihan opetettu juttu :)

   Poista