tiistai 26. toukokuuta 2015

Sinä siivoat, me sotketaan!

Tavanomaisen ajon lisäksi Lahja auttoi tänään siirtämään isoa heinäpaalia, tosin vain jäljellä olevaa puolikasta. Hepoille tuli lisää heinää pikkupaaleissa, joten ison paalin jämät joutivat poikien pihattoon. Yksin sitä ei siirtänyt ilveelläkään, joten Lahja pääsi valjaiden eteen ja paali pressun päälle. Narut vaan kiinni pressuun ja valjaisiin, niin ei mennyt kuin puoli minuuttia, kun paali oli jo pihaton edessä. Kätevä poni!

Lahja ja sottapytty Kippari joutuivat pesusoikkoon yksi päivä. Lahja on vieläkin suhtkoht puhdas, mutta Kippari tuntuu olevan puhtaudesta toista mieltä - ne poikien kesken kilpaa sotkevat pihattoakin sitä vauhtia, että tulee kiire siivota sotkuja pois. Pihalla onkin sitten ihan siistiä, mutta sisätiloissa, joka on tarkoitettu lepäämistä varten, on paljon hauskempi sotkea ja sitten nukkua päällä. Lordikin pitäisi vielä pestä, saisi talvikarvan rippeetkin pois samalla.

Kippari on saanut asettua muutaman kerran myös ohjien väliin. Sen kanssa on harjoiteltu ohjasajoa jonkun verran ja tänään perässä kävi kärrytkin. Vähän aikaa kun me reenataan, niin kohta on toinen kätevä ajoponi jo pihassa!

Läskin ponin mielipide urheilusta
Tulevan kätevän ajoponi numero kakkosen hurjat treenit

Nyt on pojille vähäksi aikaa heinää!

10 kommenttia: