perjantai 15. toukokuuta 2015

Taistelu alkakoon

Sain pari päivää sitten Lordille pihattoaidan edes johonkin kuntoon valmiiksi, vaikka se on vieläkin osittain vain langalla. Lordi näytti kyllä, mitä mieltä se oli isommasta aidastaan ja ensimmäinen ilta uudessa aidassa kuluikin vain jonkinsortin riehumiseen. Vessakin on jo löytynyt ja kaikki tehdään lähimpänä keittiön ikkunaa olevaan nurkkaan yhtene läjään - pissata pitää sitten tietenkin olkien päälle. Ihanaa Lordi, parempaa paikkaa et sitten voinut keksiä? Vielä Lahjan lankkuaita tekemättä, niin ehkä tänne saadaan kaveri seuraksi, ainakin Lordille sellainen tekisi hyvää.

Heppalääkäri kävi viikon alkupuolella myös vierailemassa rokotusasioita hoitamassa ja samalla ponit saivat matolääkkeet. Taisi tällä kertaa olla pahaa molempien mielestä, sen verran mielenkiintoisia ilmeitä oli kummallakin. Lordin alakertakin näyttää jo paremmalta, sillä tuli haettua sellaiset myrkyt, että ötökät eivät uskalla lähellekkään. Betadinella ahkerasti putsailin ja löysin agrista tervarasvaa hyönteisten puremiin, joka ainakin näytti vaikuttavan ihan hyvältä ostokselta. Dr.repeliä tuli myös otettua asevarastoon ja onkin varmasti ainutta hyvää hyönteismyrkkyä. Ei paljon mäkäräiset ja itikat pyöri ympärillä kun vähän suhauttaa ja vaikutusaika on pitkä!

Vielä menee vähän aikaa kiireessä juosten, kaksi viikkoa koulua ja koeviikko vielä edessä. Kun aidat saa kuntoon, ei mene aika niidenkään ahertamiseen enää ja pääsee sen sijasta päivittäin puuhaamaan vähän enemmän heppojen kanssa. Ihanaa, kun kohta on kesä! Asuupahan tällä kertaa vähän etelämmässäkin, eikä tarvitse valitella, kun kesä tulee kaksi viikkoa myöhässä - jo nyt on jo ihan vihreää, ihan mahtavaa.

Ilo irti uudesta aidasta!24 kommenttia:

 1. Onpa Lordi jo iso :o. Lisää tälläsiä postauksia nää on niiin kivoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat hämää - se on vain leveä ;)

   Poista
 2. On se Lordi kyllä komea poika!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää kesän alkua teille kaikille!♥

  VastaaPoista
 4. Ihana lordi! :D mitäs muuten lillalle kuuluu? :)

  VastaaPoista
 5. Oi kun kivoja kuvia :) Voisitko tehdä tallinesittelyn kun kaikki paikat on valmiit?

  Ja kyllä se vaan niin on, että se hevonen lajitoverin seurakseen tarvii, ei sitä yksineläjäksi oo luotu kun ei pääse kaveria rapsuttelemaankaan. Onneksi sulla on nekin asiat mietittynä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollisesti! Yksintarhaus on ihan syvältä, mutta pakko mikä pakko nyt vähän aikaan, onneksi tosiaan on tilanteeseen tulossa korjaus :)

   Poista
 6. Onko Lordi joka kuvassa? Huimasti on kasvanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ja ainakin leveyttä kasvanut :)

   Poista
 7. Ei vitsit, onko se muka jo noin iso! :o Hassua, että siellä jo ötökät vaivaa. Meillä niistä ei vielä ole tietoakaan, mitä nyt hmähäkit on vähitellen heräilleet kärpästen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se! Täällä on jo mäkäräisiä ja hyttysiä niin, että verille asti syövät, jos ei myrkkyä ole.

   Poista
 8. Loordihan näyttää jo ihan aikuiselta jos jouhet vähän venyisivät. Näytti olevan ihan mukavat rallittelut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosin se on ihan minikokoinen vielä, massaa ja jalkakarvoja on sen sijaan enemmän jo kuin Lahjalla... ;)

   Poista
 9. Ei vitsi! Vähän kiva kun Lordin tarha näyttää olevan bussipysäkin ja ylipäätäsä tien vieressä niin kiva yllätys autoilijoille! :) Lähes aina kun joku ajaa (meilläkin siis tien vieressä tarhat) ohi niin hiljentävät ja jäävät ihmettelemään laikukkaisten varsojen puuhailuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Lordin pihattotarha on hiljaisen autotien vieressä. On tähän jo muutamat jäänyt ihmettelemään :)

   Poista
 10. Lordillahan alkaa olemaan jo melkoiset tupsujalat.
  Ihana Lordi!

  VastaaPoista
 11. Oletkos nyt ihan varma ettei sinulla ole shireä siellä sinun pihassa?xD Lordi on kasvannut niin huimasti, että varsinkin tuossa toka vikassa kuvassa näyttää enemmän shireltä kuin irkulta. Taikka ehkä vain olet antanut niin suuren nimen, että poika on päättännyt kasvaa nimensä veroiseksi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lordi on ihan mini vielä, oisko 130cm, mutta karvaa ja leveyttä on senkin edestä! :)

   Poista