maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kesäloma on lomaa varten


Lahja ja Kippari ovat oikein hyvin viihtyneet pihatossa yhdessä. Ne aina aamuisin nukkuvat mielellään pitkään röhnöttäen vierekkäin pihaton perällä. Päivisin ne kulkevat kiinni toisissaan tonkien maasta kaikki syömiseksi kelpaava. Ne ovat saaneet toimia myös takapihan ruohonleikkurina ja siellä onkin niille pieni siirrettävä kesätarha tehtynä.

Lahja on saanut pitää taukoa työnteosta nyt ihan urakalla, sillä sen kaviot ovat kuluneet aika vauhdilla kevään mittaan. Harkitsin sille jo kenkienkin laittoa, kun alkoi uhkaavasti kavioaines huveta. Nyt kaviot ovat näyttäneet vähän jo paremmilta, mutta kenkäuhkaus pysyy voimassa, mikäli ne tuntuvat vain pienentyvän kulutuksessa.

Kippari sen sijaan on totutellut aikuisten elämään ohjasajon merkeissä useampaankin otteeseen. Vielä jonkun verran on luvassa samaa herkkua, ennenkuin siirrytään kärryjen puolelle. Pääsee Kipparikin tekemään pientä lenkkiä sitten aina välillä. Tulee vaihtelua päiviin, kun käy vähän maisemia katselemassa! Ei ole ollut yhtä lomailua tämän pojan elämä, toisin kuin Lahjan ja Lordin tällä hetkellä. Tosin pääsee Lahjakin kohta takaisin lenkeille, ettei liikaa jää lomavaihde päälle. Ei mene tasan nallekarkit, varmasti mieluusti vaihtaisivat osaa Lordin kanssa, joka saa lomailla koko kesän! Onhan tuota elomassaakin Lahjalle vähän kertynyt, vaikka tuo ei syö suurinpiirtein heinän lisäksi juuri mitään. Lihoo jo kun näkee ruokaa, joten pieni työnteko on varmasti ihan paikallaan.

Lordi on viihtynyt vallan mainiosti preeriallaan kavereidensa kera. Kävin sitä yksi päivä moikkaamassa mukana ötökkämyrkyt ja kavioraspit, mutta ei se pirulainen halunnut tulla edes tervehtimään. Olkoon siellä, hauskaahan sillä varmasti on ja hyvä niin! Käydään sitten joku toinen kerta hoitamassa ötökänsyömiä ja katsomassa, onko kaviot kunnossa.

Sanoisinko, että se saattaa olla hieman tukevahko.

Ponit päikkärillä.


"Mutta kun minä viihdyn täällä ihan hyvin, en oo tulossa sinne!"

10 kommenttia:

 1. Ihana tää ulkoasu! Ootko tehny ite vai onko tää jo joku bannerikilpailuun osallistuneen tekemä? Ihan näi btw ootko hyvä ruotsissa? Onko sulla a vai b ruotsi? Minkälaisia numeroita on tullu? :)

  VastaaPoista
 2. Lahja näyttää ihan hyvältä minun silmääni, ei liian tukeva :)

  VastaaPoista
 3. Ootko kokeillu bootseja lahjalle? Vois ehkä auttaa tohon kavioiden kulumiseen? :)

  VastaaPoista
 4. Oi että, ihanat ponskit siellä ottaa päikkäreitä ♡ Tää sun blogi on kyllä aivan huippu, kauan oon jo seurannut sun hevosten elämää täältä ruudun toiselta puolelta:). Ainut blogi mitä itseasiassa edes luen, kun sun postaukset on kiinnostavia ja mukavan vaihtelevia :). Hauskaa ja mukavaa kesää sulle ja heposille!♡

  VastaaPoista
 5. Minua kiinnostaisi tosi paljon, millaista hoitoa irlannin cobien jalat (lähinnä siis runsaiden vuohiskarvojen takia) tarvitsevat :) Oisko sulla intoa tehdä postausta aiheesta? Tosi kiva blogi, miellyttävä ulkonäkö ja mielenkiintoiset tekstit!

  VastaaPoista
 6. Ihankia kuvia, varsinkin tuo kolmas kuva ylhäältäpäin katsottuna!

  VastaaPoista
 7. Tee talliesittelypostaus! :)

  VastaaPoista
 8. Ootko vielä hengissä? 🌚

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo ensimmäinen kuva! Kaikki muutkin kuvat olivat kyllä aivan ihania!
  Milloin tuon Lordin ratsukoulutus aloitetaan? Entä Lahjan?

  VastaaPoista