maanantai 1. kesäkuuta 2015

Poikien juttuja

Lordin elämässä kävi mullistava muutos, sillä se joutui aivan jonnekkin muualle kuin kotipihaan. Hehtaarien kokoinen maapläntti täynnä syötävää kera monen heppakaverin sai pienen pojan pään vähän sekaisin - rääpäle pääsi muiden nuorten orien kanssa samalle kesälaitumelle! Jysähti totuus vähän liiankin lujaa liian suuren egon omistavaan Lordiin ja kummasti siitä tuntui tulevan nöyrää poikaa heti kun lauma vähän isompia kaviokkaita juoksi ympärillä. Fiksuna miehenä Lordi vieläpä lähti heti alkujaan juoksemaan laitumen toisene päähän, kun koko muu lauma laukkasi aivan eri suuntaan.

Kipparin iholle ensimmäisenä tunkeutuneena ei tällä kertaa enää uskallettukkaan ihan niin radikaalisti mennä tekemään tuttavuutta, vaan odotettiin mieluummin, että joku muu tulee katsomaan. Lordille oltiin kuitenkin oikein ystävällisen oloisia ja hieman vanhempi orikin tyytyi vain vähän haistelemaan ja syömään pienemmän kaverinsa kanssa vierekkäin. Jos tuosta sen kanssa tulee best friends 4-ever, niin mitä lie tulee takaisin - itseään vielä kaksi vuotta vanhemmaksi ja isommaksi luuleva pieni käppänä tai jotain.

Lahjan elämä muuttui tietenkin heti paljon paremmaksi, sillä se pääsi samaan pihattoon Kipparin kanssa. Tuolla ne nukkuvat, leikkivät, syövät ja painivat yhdessä. Kipparikin tuntuu olevan paljon läheisempi tyttökaverinsa kanssa, se kun on vähän vähemmän päälle tunkevaa sorttia ja on samanikäinenkin. Hauska seurata, kun toiset nuokkuvat päät sylikkäin päivät pitkät ja kulkevat kylki kyljessä syöden saasta heinätupsusta!

Lordi sai houkuttelevan kukkaseppeleen päällensä, jota ei sen harmiksi saanut syödä. Ja omistajan harmiksi kädet olivat kolme päivää täynnä voikukkaa... ihanaa.

Lordi sai myös pesun ennen laitumelle lähtöään!

Kipparikin on vielä pitänyt itsensä ainakin melkein hevosen näköisenä pesun jälkeen, vaikka ahkerasti lantakasoissa nukkuukin.


Lordi joutui suureen isoon maailmaan!

Ensiksi juostiin kuin hullu

Kunnes tahti vähän rauhoittui

Ja uskalsi mennä tutustumaan heppakavereihin!

Lordi pinkoi karkuun tätä hieman liian tuttavallista varsakaveria.

Vähän isompi mieskin kävi tekemässä tuttavuutta - ja taisi Lordi tajuta olevansa koko lauman pienikokoisin.

13 kommenttia:

 1. Silmiin sattuu lukea tätä tekstiä. Tuo tausta on hyvin häiritsevä. Kaippa tämäkin on vain tottumuskysymys, mutta siinä kuitenkin kehitysideaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritin etsiä tähän väliaikaiseen ulkoasuun mahdollisimman neutraalia taustaa ja eipä tuota tekstiosuuden taustaa enää paljon neutraalimmaksi voi saada, ellei valkoiseksi laita. Valkoisesta taas en itse pidä - liian tylsä ja tavallinen. Uutta ulkoasua on kuitenkin tulossa, sillä en itsekkään pidä tästä ollenkaan miltään osin.

   Poista
 2. Lordilla on varmasti kivaa laitumella kavereiden kanssa ^^

  VastaaPoista
 3. Kuinka pitkälle Lordi meni laitumelle? Meinaatko käydä liikuttelemassa, harjailemassa ja katsomassa sitä vai miten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole meiltä kuin reilu kymmenen kilometriä, mikä onni! Niin hyvä paikkakin vielä, tuli oreja pitkien matkojen päästä. Kaviot käyn varmaan vuolemassa jossain välissä, mutta liikkua tuo saa varmasti ihan tarpeeksi kavereidensa kesken. Ja kunnon mutakuorrutushan vain suojaa ötököiltä ;)

   Poista
 4. Tosi hienoja kuvia. Omaa silmääni miellytti kovasti tuo 5 kuva. :)

  VastaaPoista
 5. Terkkuja täältä toiselta joka pääsi kans laitumelle :) http://www.harmaatorppa.fi/2015/06/laitumellelasku.html

  VastaaPoista
 6. Miten Lilla jakselee?

  VastaaPoista
 7. Upea ihana banneri / ulkoasu täällä =)

  VastaaPoista
 8. Tää ulkoasu näyttää kännykäs vähän oudolta, toi bannerin valkonen alaosa on liikaa vasemmalla. Muuten tosi kiva :)

  VastaaPoista