sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Maastakäsittelyä videolla

Mun auto teki täyden stopin yksi aamu. Inahti se kyllä, mutta ei se liikkeelle lähtenyt. No huoltoonhan se oli vietävä ja vieläpä tarvittiin tilausosia, olin siis puolet syyslomasta ilman autoa. Eipä tallille lähdöstä oikein mitään tullut, mutta tänään pääsin katsomaan ponia viikon tauon jälkeen!

Lordi tervehti jo portilla ja tuli mielellään hoidettavaksi. Viikon aikana letit olivat vain kärsineet aika lailla ja koko poni oli ihan takussa. Selvittelin jouhet ja tein samalla uudet letit - tuo on niin säälittävä kärsineen jouhivarustonsa kanssa, että olkoot nyt letillä, ennenkuin kasvaa uudestaan orilaitumen temmellysten jäljiltä.

Pienen laiton jälkeen siirryttiin kentälle, kun meillä kerrankin oli mukana ihan hovikuvaajakin. Tehtiin alkuun taas ihan perusjutut läpi, pysähdykset, väistöt ja peruutukset. Sen jälkeen pyysin ponin pariin kertaan makuulle. Kuten videosta huomaatte, se menee helposti kyllä makuulle ja pysyy siellä, mutta kuitenkin hiukan kärsimättömyyttä esiintyy ja Lordi haluaisi mieluiten vain istua ja katsella siten maisemia. Kävipä niin hassusti, että hukkasin vielä naksuttimenikin, joten tällä kertaa mentiin ilman. Se on ollut ihan paras sijoitus ikinä ja ilman sitä olo oli vähän orpo - millekkään muulle äänelle kun en ole opettanut Lordia ehdollistumaan. Kaikki sujui kuitenkin ihan hyvin siihen nähden.

"Istu poni!" ja niin poni istuuTodellisuus maastakäsittelystä: Lordi katselee kyllästyneenä, kun omistaja kerii narua jatkuvasti paremmin käsiinsä.


3 kommenttia: