perjantai 1. tammikuuta 2016

Nyt on aika kirjoittaa!

Oli aika taas passittaa kuvaaja tallille mukaan, sillä nyt minä haluan kirjoittaa ja siihen minä tarvitsen materiaalia! Olkoot kamerani kuinka huono tahansa ja olkoonkin, että minulla ei ole hevonen tällä hetkellä kotipihassa, motivaationi kirjoittamisen suhteen on noussut. Valoisa aika koittaa taas ja se vain tarkoittaa päivien pidentymistä ja lisää kuvausaikaa.

Tänään oli vuorossa kentällä pelleilyä, olemmehan saaneet hieman luntakin maahan (vihdoin, kauan tätäkin piti odottaa...). Mentiinkin sinne heti suoraan tarhasta, jotta valoisuus ei ehtisi kadota, joten poni... noh, se on sotkuinen. Mutta se ei meidän treenejä haitannut, sillä sotkuisena kuin puhtaanakin palkkiot kelpaa ponille ihan yhtä hyvin. Saatte kuvien ohella myös pientä videota ja näette kyllä, että tänään ei oltu liikkeessä ihan vakavimmalla naamalla! Ei käsitelty mitään uusia asioita tällä kertaa, vaan pysyttiin vanhoissa tutuissa. Kentällä juoksentelun jälkeen kun siirryttiin metsän puolelle.

Käytiin samoilemassa metsässä jonkun verran, sillä nautin siitä itse todella paljon ja se samalla totuttaa ponia, että se osaa liikkua missä vain yksinkin sen kummemmin hösäämättä. Ihan yhtä veikeä kaveri Lordi ei ole kuin siskonsa ja tämä tapaus tykkäisi enemmän, että kaverit tulisivat kanssa mukaan, mutta kiltisti se silti mukana tulee. Volyymit nousee aina vaan välillä turhan korkealle, kun poni päättää päästää jonkun korvia riipaisevan kimakan kiljahduksen, mutta sitten vain jatketaan matkaa. Yllättävän rauhallinen Lordikin on kuitenkin aina ollut tilanteessa kuin tilanteessa.

Peruutusta
Olen opettanut Lordillekkin jo irvistämistä - se tosin on vielä vähän vaiheessa ;)
13 kommenttia:

 1. Hienoja temppuja! :) Ja ihana heppa :3

  VastaaPoista
 2. Onpas Lord kasvanut ihan hirvittävän paljon:O Ja aivna ihana video<3:)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanko käyttää blogisi banneria oman blogini blogiarvosteluissa? Linkkaan sinulle valmiin postauksen:)

   pollenkirjakarsina.blogspot.fi

   Poista
 3. Sä oot vaan niin joku hevoskuiskaaja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen pääsee tälläisiin tuloksiin perehtymällä aiheeseen ja kovalla harjoittelulla, rohkeasti yrittämään! :) Ei tämä rakettitiedettä ole ;)

   Poista
 4. Mitä teit silloin, kun ekan kerran houkuttelit esim. Lordia maaten ? :) Onko vuosi alknut hyvin ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkkujen avulla kumarruksen kautta. Ja tämä vuosi on alkanut ihan hyvin, paremmin ainakin kuin edellinen! :D

   Poista
 5. Missä lukiossa opiskelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella pienessä (juuri sopiva minulle!) lukiossa Keski-Suomessa.

   Poista
 6. Hei!

  Sun blogisi on todella kiva ja Lordi on komea nuori herra! Ajattelin, että voisin esittää pari postaustoivetta, jos sulla joskus mahdollisesti tulisi inspiraatiota kirjoittaa niistä. Olisi todella kiva lukea ensinäkin teidän maastakäsittelystä (väistöt, peruutukset yms) miten opetat tekemään ne (etenkin mua kiehtoo toi ihmistä kohti väistäminen; miten se opetetaan) ja ehkä ennen kaikkea miksi ja mitä hyötyä siitä on (esimerkiksi onko joku asia opetettu tulevaisuuden varalle syystä x tai jumppaako joku erinomaisesti jotain lihasta vai onko opetettu ihan vaan arjen käytännön tai huvin vuoksi?) ja kans sun ajatusmaailmaa ja ideologiaa ois mielenkiintoista lukea auki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdäkkin jonkunlaisen postauksen hevosen käsittelyyn liittyen, sillä vaikka joskus sellaisen varmasti olen tehnyt, on tässä ajan kuluessa mielipiteet ja näkemykset saaneet varmasti uusia kulmia! Ja kiitos :)

   Poista