sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Sekavaa selostusta

Pari päivää sitten Lordilla kävi eläinlääkäri vierailemassa rokotuksen merkeissä, joten pari päivää on mennyt aika kevyesti. Mitään hassua ei ole ponissa ilmennyt ja energiatkin on tallella, mutta ihan varmuuden vuoksi on otettu ihan rauhassa. Seuraavalla eläinlääkärin treffauskerralla on vuorossa hampaiden raspaus ja samalla saa vähän arviota tuon ponin hampaista. Vuosi sittenhän oripoika aiheutti muutamia harmaita hiuksia, kun se oli päättänyt pistää hammaskalustonsa uuteen uskoon, mutta kaikesta selvittiin parin viikon leuan raudoittamisella. Ainoa mikä jäi muistoksi, on edestä alhaalta uupuvat hampaat ja saa nähdä, kuinka hyvin pysyvät hampaat tuohon kasvavat. Kohta päästään hampaita kuitenkin kurkkaamaan ja fiksailtua parempaan kuntoon.

Tänään sain äitini mukaan tallille ottamaan kuvia, mutta aina en saa ketään mukaan. Onneksi tajusin ostaa myös jalustan, jonka ostinkin alunperin yökuvausta varten, mutta tajusin, että voin käyttää sitä hyödyksi myös videokuvaamisessa, jos olen yksin tallilla. Ei tarvitse viritellä enää kymmentä ämpäriä päällekkäin, vaan kameran saa kätevästi jalustalla sopivaan kulmaan ja sopivalle korkeudelle. Ensi postauksessa on siis varmsti luvassa videomateriaalia meidän maastakäsin treenailusta, mutta tällä kertaa saatte muutaman kuvan.

Nyt parina päivänä ei olekkaan tehty mitään uusia juttuja ja istumiskuvat alkaa olla jo niin tuttua kauraa, että keksin alkaa opettamaan Lordille uutta erikoista temppua, jossa vaaditaan vielä enemmän luottamusta - ja tasapainoa. Saa nähdä, onnistutaanko me siinä koskaan, mutta tarkoitus olisi saada hevonen siirtymään makuulta selälleen niin, että se jää siihen asentoon. En ole vielä oikein keksinyt miten sen opettaisin, mutta olen nähnyt tämän olevan mahdollista, joten miksei mekin yritettäisi? Piehtaroinnista palkitseminen saa ainakin hevosen aktiivisesti pyörähtelemään, mutta miten saada hevonen jäämään selälleen, onkin vähän kinkkisempää. Ei ole kuitenkaan ihan luonnollinen asento hevoselle... Toivotaan, että pohjat paranisivat vähän, niin olisi mielyttävämpi treenatakkin, nyt kun kova lumi ei välttämättä tunnu kivalta istuessa ja maatessa - saati sitten selällään. Videomateriaalin kanssa saatte varmasti vähän lisää selostusta harjoituksistamme, tyytykäämme tällä kertaa tähän sekavaan selostukseen ja muutamaan kuvaan. Ensi kertaan siis!

Poni ja ponin epätasainen hammaskalusto

Tekohampaat olisi paikallaan?

Lordin ehdoton lempitemppu on makuulle meno - silloin saa aina paljon palkintoja!Ensi kertaan ja pusuja kaikille söpöille tytöille toivoo Lordi 

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Muutes missä esittely sivut O__O

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, ei näihin voi kyllästyä! Paljon onnea tempun opettamiseen, kyllä te vielä onnistutte ❤

    VastaaPoista