lauantai 26. maaliskuuta 2016

Tänään kuvataan!

Lordilla on alkanut tulla ajohommat jo tosi tutuksi ja lyhyille lenkeille lähteminen sujuu jo ihan ilman mitään ylimääräisiä kommenvenkkejä. Senkun pistät kärryt perään ja sanot, että nyt lähdetään. Lenkille lähteminen on joka kerta yhä helpompaa ja mukavampaa, eikä tarvitse miettiä, kuinka uskaltaa edetä. Ajamisesta on tullut niin tuttua puuhaa, että se alka luonnistua Lordilta vaikka silmät kiinni tutussa ympäristössä. Harmi, kun vielä on niin paljon lunta, ettei pääse metsäreiteille ajamaan. Onneksi kevät tulee kohinalla ja kohta päästään nauttimaan metsässä samoilusta kehän kiertämisen sijaan!

Kohta meille on tulossa vieraita ja Lordi pääsee jonkun muun kuin minun kameran alle. Ollaan otettu lähes päivittäin makuulle menemisen ja istumisen harjoittelua, jotta ne varmasti sujuvat hyvin tänään. Kuvaussession jälkeen voidaan sitten siirtyä harjoittelemaan sitä jo pariin kertaan puhumaani uutta temppua, jonka kanssa saadaan ahertaa varmaan tovi jos toinenkin. En ole viitsinyt nyt ottaa sitä vielä sotkemaan opittuja asioita, että kuvaukset sujuisivat mahdollisimman tutulla kaavalla hevoselle. Joka tapauksessa, ehkä saatte kohta nähdä ihan kunnollisen kuvaussession tuloksia!

Nyt kuitenkin saatte katsella pari päivää sitten otettuja ajo- ja istumiskuvia. Yritin laitella niitä jo aiemmin, mutta tietokoneella oli joku henkinen ongelma minua kohtaan, eikä se suostunut lataamaan kuvia bloggeriin. Parempi kuitenkin nyt, kun ei milloinkaan!

Ajotreenejä kurjassa säässä.


Ponille kelpaa silti!

Treenin jälkeen käytiin vielä istuskelemassa.


Oli niin rankkaa, että ihan piti heittää kintut rennoksi!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Lordi on taitava ;) Voisitkohan joskus raapustella meille postauksen siitä, miten totutit Lordin kärryihin? Meillä ois jo "vanhalle" ponille edessä operaatio kärryt, ja vähän jänskättää että mitenhän sen tekisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama postaus taaksepäin kun selaat, niin olen juuri kirjoittanut postauksen ajo-opetuksesta :)

      Poista