perjantai 22. huhtikuuta 2016

Raekuuro ei menoa haittaa

Otin tänään Lordin kanssa ison askeleen eteenpäin. Olen tätä ennen - kuten jo monesti olen maininnut - ajanut vain tallin läheisyydessä. Nyt kun lumet ovat sulaneet, oli aika siirtyä vähän syvemmäs metsään. Mikä sen parempaa ajanviettoa, kuin samoilla pitkin metsiä, näin aluksi kärryillä ja myöhemmin ratsain.

Aloitin vähän pidemmän ajotauon jälkeen ihan varmuuden vuoksi sillä, että käväisin metsässä ohjasajaen ja koska kaikki sujui hyvin, palasin tallille laittamassa kärryt perään. Hieman jännitti, että mitä jos sattuukin jotain ja poni lähtee, kun olin vielä yksin liikenteessä. Koska poni on tähän mennessä ollut aina oikein toimiva tapaus ajossa, syrjäytin moiset ajatukset mielestäni. Viime postauksessa kertomani onnettomuus Lillan kanssa ei kuitenkaan äkkiä unohdu ja sekin kuitenkin tapahtui vasta monen hyvin menneen ajokerran jälkeen.

Lordi osoitti olevansa todella fiksu tapaus ja käytiinkin todella pitkä lenkki ensikerraksi. Matkaa kertyi varmasti ainakin pari kilometriä ja hevonen oli hyvin rauhallinen koko ajan. Puolivälissä matkaa laitoin kuvan vielä instagramiin ja kuvan lähetettyäni ajattelin, että nyt sitten viimeistään poni lähtee ja kaikki muuttuu katastrofiksi. Vielä mitä, sen sijaan alkoi sataa kaatamalla rakeita. Parempihan vaihtoehto se oli, ei pieni raekuuro menoa haitannut.

Talliin palatessa totesin olevani onnellinen hevosenomistaja, parempaa hevosta en olisi voinut toivoa. Toivottavasti ponin ratsukoulutus sujuu yhtä helposti sitten aikanaan!


Ah, mikä rauhallisuus!

Hulmuten liikenteessä.


"Tylsää!"

Raekuuro antoi oman tunnelmansa mukaan - eikä se suinkaan haitannut, olin niin onnesta soikeana hienosta ponista!

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, siis aivan ihania! Toinen ja viimeinen kuva ovat extraihania!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja hyvin kirjoitettu postaus♥

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja hienoja kuvia oot onnistunut ottamaan.

  VastaaPoista
 4. Ihana kun sulla on noin järkevä poni, moni asia helpottuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on totta! Lahja oli järkevyydessään ihan omaa luokkaansa, mutta kyllä Lordistakin ihan kelpo poni kuoriutuu.

   Poista
 5. Tosi hyvä postaus ja tosi ihahania kuvia

  VastaaPoista