keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Metsän siimeksessä

En olekaan nyt vähään aikaan käynyt tallilla, sillä päiväni ovat menneet pitkälle iltaan kaverina miljoona tolppaa, kaksi miljoonaa eristettä, viisi kilometriä aitalankaa ja vain yksi ainut yksinäinen rautakanki. Lordihan on nyt menossa mitä luultavammin kesällä orilaitumelle, mutta viimeistään syksyllä olisi keksittävä sille paikka. Kaikista mieluiten pitäisin hevosen kotona ja tällä kertaa toivon todella lujasti, että kaikki ehditään saada kondikseen. Ongelmana ei nimittäin ole hevostilat tai hevoskaverin löytäminen, vaikka aikansa vaatii sekin. Meinaan talossa ei paljon asuta, jos siellä ei ole lattioita. Mutta edistystä kuitenkin, ainakin ne kaikki vanhat roskat vanhojen lattioiden alta on saatu pois, nyt tarvitsee rakentaa ne vain uusiksi! Niin ja välikatto eristää. Ja keittiö tehdä. Ja kylpyhuone. Ja uunit kunnostaa. Ikkunatkin, jos ei halua palella. Ei ole ihan niin helppo nakki, mitä luuli. Mutta asuuhan sitä vuoden kaksi vaikka seipään nokassa, jos hepan saa kotiin!

Ennen kuin menen taas puhumaan ympäripyöreitä tulevaisuudesta, unohdetaan hetkeksi se ja keskitytään nykyhetkeen. Vaikka siihen, että Lordi on osoittautunut oikein mukavaksi kärryhevoseksi. On ihanaa, kun on vihdoin kunnon liikutusmuoto ja voi käydä vähän pidemmilläkin lenkeillä. Lordissa on kuitenkin vähän samaa vikaa mitä Lahjassakin - ekan kerran uudella reitillä mennään innosta puhisten, mutta toisella kerralla sama reitti on jo tuttu ja tylsä. Eipähän ainakaan tarvitse roikkua ohjissa ja pelätä, milloin ollaan ojassa. Rauhalliset kävely- ja hölkkälenkit sopivat minun makuuni kuitenkin oikein mainiosti. Mitä sitä turhia kiirehtimään, kun voi nauttia hetkestä.

Lyylin kanssa on tullut touhuttua todella paljon, sillä se on ollut mukana henkisenä avustajana aitatolppia kirotessa. Pieni tauko metsässä samoillen ja kuvaillen rauhoittaa mielen kummasti ja voi jatkaa taas puuhiaan. Kortille on tallentunut yhä vaan enemmän ja enemmän kuvia Lyylistä, joten on aika jakaa niistä pari jälleen teidän kanssa.

Järveenkö? Ei nyt sentäs kuitenkaan...
Lyyli poseeraa... Koiramalli!

Metsän kuningatar löysi kevätauringon.

7 kommenttia:

  1. Hieno Lordi, niin,hienosti menee kärryjen edessä! Ja hitsi miten hienoja kuvia varsinkin nää viimesimmät kuvat👌

    VastaaPoista
  2. Voi että, kuvat kyllä ihan mahtavan täydellisiä, sanattomaksi jäi, ei herranen aika, niin kauniita kuvia ♥

    VastaaPoista